Connect with us

FOTBAL

Vlad Morar, golgheterul campionatului din Grecia!


În cele cinci jocuri în care a evoluat în debutul acestui campionat, sălăjeanul a ajuns la patru goluri. Ultima reuşită a venit în partida câştigată de Panetolikos cu 2 – 1 în faţa celor de la Levadiakos


Sălajul are doi fotbalişti care joacă în afara graniţelor României la echipe de prim eşalon, este vorba de Liviu Antal şi Vlad Morar. Ambii jucători traversează perioade excelente, iar Liviu Antal este de departe golgheter în Lituania, fiind cel mai bun jucător de la Zalgiris, echipă cu care se bate la titlu.

Şi Vlad Morar se evidenţiază în campionatul Greciei, acolo unde în cele cinci jocuri în care a evoluat în debutul acestui sezon a marcat deja patru goluri, fiind pe primul loc în clasamentul golgheterilor la egalitate cu slovacul Erik Jendrisek (Xanthi) şi grecul Efthymios Koulouris (Atromitos).

Ultima reuşită a venit în meciul câştigat de Panetolikos cu 2 – 1 în faţa celor de la Levadiakos, sălăjeanul reuşind să marcheze golul de 2 – 0 cu un şut din  faţa porţii.

Câteva minute mai târziu, Vlad Mora putea face “dubla”, însă a ratat o lovitură de la 11 m, dar până la urmă acest aspect a contat mai puţin, deoarece echipa sa a obţinut cele 3 puncte.

Cu această victorie, Panetolikos a ajuns la 8 puncte şi a urcat pe locul 7, la doar 5 puncte de podium. Lider în campionatul Greciei este PAOK, formaţie antrenată de Răzvan Lucescu, care după şase runde are maxim de puncte.

“Sunt bucuros că reuşesc să continui evoluţiile bune din sezonul trecut. Îmi doresc să îmi ajut echipa cât mai mult, acesta este principalul meu obiectiv. Vrem ca la final să ne clasăm pe un loc de cupă europeană, însă suntem conştienţi că este foare greu, deoarece campionatul este foarte disputat”, ne-a declarat Vlad Morar, cel care cu patru reuşite se clasează pe primul loc în clasamentul celor mai buni marcatori din campionatul Greciei.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL