Connect with us

Ştiri din Sălaj

ULTIMA ORĂ. Incendiu la hala unei firme de tâmplărie din PVC din Zalău


Pompierii sălăjeni au intervenit rapid pentru lichidarea incendiului şi, la scurt timp, aceştia au reuşit să potolească flăcările şi să stingă focul


Panică în Panic. O hală din satul Panic a unei cunoscute firme producătoare de tâmplărie din PVC (geamuri şi uşi termopane) din municipiul Zalău a luat foc în această seară.

Imediat oamenii s-au gândit repede la nefericitul incendiu de la depozitul de la Crolux, astfel că au sunat imediat la 112 şi în cel mai scurt timp, pompierii au ajuns la faţa locului.

Este vorba de un echipaj al Detaşamentului de pompieri Zalău cu două autospeciale cu apă şi spună, precum şi o ambulanţă SMURD.

Focul se manifesta într-o încăpere din incinta societăţii şi conform ISU Sălaj, exista degajare mare de fum.

“Nu s-au identificat substanţe periculoase în preajma incendiului şi se acţionează cu o linie de furtun tip B. Deocamdată nu s-a putut stabili dacă există pericol de propagare şi nici suprafaţa pe care se manifestă incendiul”, a fost mesajul pompierilor.

Între timp, pompierii sălăjeni au dat dovadă de multă aptitudine şi incendiul a fost lichidat rapid, înainte de a se întâmpla o nouă nenorocire.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj