Connect with us

Ştiri din Sălaj

Ameţit bine de alcool, un clujean a intrat cu maşina în şanţ


0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta a fost rezultatul alcooltestului unui şoferul în vârstă de 46 de ani din Cluj, care a provocat un eveniment rutier pe raza judeţului Sălaj, care se putea transforma într-o tragedie


Pentru un conducător din judeţul vecin, drumul naţional ce face legătura dintre Cluj-Napoca şi Zalău a devenit din ce în ce mai… îngust.

Aflat sub aburii alcoolului, şoferul unui autoturism Volkswagen nu a mai găsit drumul chiar în amiaza mare şi a părăsit carosabilul, ajungând cu maşina într-un şanţ.

Din fericire, nici unul dintre cele două persoane aflate în autoturism nu au suferit răni grave.

De fapt, despre acest eveniment rutier petrecut de pe raza comunei Zimbor v-am şi relatat unele amănunte în cursul zilei de ieri. Vezi AICI mai multe pe acest subiect.

Ulterior, au venit însă informaţii importante de la poliţie.

Astfel, conducătorul auto în vârstă de 46 de ani se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar aparatul alcooltest a arătat 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat!?

“Luni după-amiază, un bărbat de 46 de ani din judeţul Cluj, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Naţional 1F, între localităţile Sîncraiu Almaşului şi Sutoru, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţ. În urma impactului, pasagerul de pe locul din dreapta faţă, un bărbat de 50 de ani din judeţul Cluj a fost rănit uşor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv, respectiv 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a relatat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj – pentru Ştiri din Sălaj.

În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi pentru vătămare corporală din culpă.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj