Connect with us

Ştiri din Sălaj

ULTIMĂ ORĂ. Accident cu victime în Sălaj


Pe drumul ce face legătura dintre Zalău şi Cluj-Napoca, undeva între localitățile Sutor și Sâncraiu Almașului (comuna Zimbor) un autoturism marca Volkswagen a ieşit în decor şi s-a oprit în mărăcinişul de la marginea drumului. Din fericire, nici una dintre cele două persoane din maşină nu au rămas încarcerate şi nu au suferit răni grave


În jurul orei 15.00, pe drumul național DN 1F, șoferul unui autoturism Volkswagen a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanț.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenții de la poliție, ambulanță și pompieri.

În mașină se aflau două persoane, care au suferit răni uşoare.

Una dintre victime a fost transportată cu Ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Zalău, în timp ce cealaltă persoană nu a fost de acord să primească îngrijiri medicale suplimentare.

“Astăzi, în jurul orei 15.00, pe DN1 F a avut loc un accident rutier în urma căruia au fost înregistrate două victime. Un Volkswagen albastru a ieșit de pe carosabil între localitățile Sutor și Sâncraiu Almașului, iar cele două persoane au fost rănite ușor. La fața locului au intervenit pompierii de la Hida cu o autospecială cu apă și spumă. Una dintre persoane a fost transportată la spital cu o ambulanță SAJ, iar cealaltă a refuzat transportul”, a mărturisit Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt de la ISU Sălaj.

Poliţiştii sălăjeni continuă cercetările pentru a stabilit cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui nefericit eveniment.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj