Connect with us

ARTE MARTIALE

FOTO. Salbă de medalii pentru CS Terra Kid Zalău la Campionatul Naţional. CLASAMENTE


Sportivii clubului condus de Remus Cliţan au avut rezultate notabile şi au făcut senzaţie la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional de la Tomeşti, judeţul Iaşi, reuşind totodată să obţină şi locul 1 în clasamentul pe echipe la Cupa României, la diferenţă mare de puncte faţă de locul 2


Festival de karate de cea mai bună calitate în comuna Tomeşti din judeţul Iaşi. Astfel, sala de sport din localitate a fost gazda Campionatului Naţional de Karate Tradiţional + Cupa României timp de trei zile, în perioada 28 – 30 septembrie. 131 de sportivi de la 31 de cluburi au participat la cea de-a 26-a ediţie a celei mai importante competiţii la nivel naţional.

După ce în urmă cu aproximativ două săptmâni, sportivii de la CS Terra Kid Zalău făceau senzaţie la Campionatul European de Karate Fudokan de la Belgrad, acolo unde reprezentanţii clubului condus de Remus Cliţan au obţinut nu mai puţin de 16 medalii, karateka de la clubul zălăuan s-au deplasat plini de încredere şi la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional de la Tomeşti.

Pe bună dreptate, deoarece karateka de la CS Terra Kid Zalău au făcut senzaţie pe tatami şi au reuşit numeroase clasări pe podium. Însă, luptele grele de la Europene au avut şi câteva aspecte negative, iar mai mulţi sportivi s-au confruntat cu probleme medicale înainte competiţiei.

“Am avut câteva accidentări. Iulia a avut o entorsă la picior şi s-a luptat într-un picior. Duţă Cristian a avut şi el probleme cu genunchii din cauza luptelor pe care le-a avut, la fel şi Rareş Mayer şi pe Vlad Popescu, cu probleme la spate. Nu a fost uşor, iar în artele marţiale se cam accidentează sportvii”, ne-a declarat Remus Cliţan.

Cu toate acestea, rezultatele au fost unele foarte bune cu numeroase clasări pe podium. Cea mai titrată sportivă de la CS Terra Kid la această competiţie fiind Ana Popescu, care a obţinut doar clasări pe primul loc.

Mai mult de atât, la finalul problelor, s-a întocmit şi un clasament pe echipe, pentru a stabili câştigătoarea Cupei României, iar CS Terra Kid Zalău a avut de departe cel mai bun punctaj. Prin urmare, cu 1.364 de puncte, clubul condus de Remus Cliţan a câştigat în premieră Cupa României, la o diferenţă mare de puncte faţă de ENPI Iaşi (674 puncte) şi Olympic Iaşi (606 puncte).

“Sunt foarte mulţumit de rezultatele obţinute şi ţin să le mulţumesc şi colaboratorilor, persoanelor fizice care doresc să-şi păstreze anonimatul, iar din partea autorităţilor publice sper să am în continuare un sprijin la fel de bun şi datorită conştiinţei sportivilor, dar şi a eforturilor financiare pe care le fac eu, împreună cu familia mea, chiar suntem deja un club cu renume şi deşi avem oferte de cantonamente de afară, noi dorim să facem pregătire doar pe teritoriul ţării”, a mai spus Remus Cliţan.

În final, conducătorul clubului CS Terra Kid Zalău a avut un mesaj de transmis tuturor părinţilor din judeţul nostru, şi nu numai:

“Vreau să le transmit şi părinţilor un mesaj, să-şi aducă copiii în sala de antrenament, să facă mişcare în scopul unei dezvoltări armonioase şi a unui fizic şi psihic sănătos”, a încheiat preşedintele clubului zălăuan.


Rezultatele înregistrate de sportivii de la CS TerraKid Zalău:

Tineret:

Ana Popescu   – locul 1 (kata)

– locul 1 (kumite)

– locul 1 (fukugo feminin)

– locul 1 (en-bu mixt)

– locul 1 (kata echipe)

Rareş Mayer    – locul 1 (en-bu mixt)

– locul 3 (kata)

– locul 1 (kumite)

– locul 1 (fukugo)

– locul 1 (kumite echipe)

Dan Poptelecan     – locul 2 (kata)

– locul 2 (kumite)

Seniori:

Ilena Benescu  – locul 3 (kumite)

– locul 1 (kata echipe)

– locul 2 (en-bu mixt)

Iulia Cliţan       – locul 1 (kata echipe)

– locul 3 (en-bu mixt)

Cristian Duţă   – locul 2 (en-bu mixt)

– locul 1 (kumite echipe)

– locul 1 (kata echipe)

Vlad Popescu  – locul 3 (en-bu mixt)

– locul 1 (kata echipe)

Arthur Poamă  – locul 2 (fukugo)

– locul 1 (kumite echipe)

– locul 1 (kata echipe)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE