Connect with us

FOTBAL

FOTO. Andrei Petruş a strălucit în victoria Luceafărului Bălan cu Someşul Gâlgău


Jucătorul revenit în această vară la Luceafărul de la CS Hida a marcat nu mai puţin de patru goluri din totalul de cinci reuşite de echipa sa, pentru a aduce trei puncte importante în tabăra grupării conduse de Radu Pop


Luceafărul Bălan a revenit în această vară în competiţiile oficiale organizate de AJF Sălaj. Inimosul Radu Pop nu a putut sta prea mult timp departe de fotbal şi a revenit aproape de echipa care în urmă cu trei ani reuşea să promoveze în Liga a III-a.

Acum, cu un nou proiect, din care fac parte jucătorii tineri şi talentaţi, care au trecut pe la grupele de copii şi juniori ai clubului şi cu Emil Ionaş şi Alexandru Colciar pe bancă, Luceafărul Bălan speră să revină în fruntea fotbalului din judeţ.

Din păcate, fosta campioană judeţeană nu a fost primită în Liga a IV-a şi a pornit de jos, iar în acest an speră să câştige Seria Est, pentru a promova în cel de-al patrulea eşalon.

Începutul este unul promiţător, iar elevii lui Emil Ionaş nu au cunoscut gustul înfrângerii după primele şase etape, obţinând patru victorii şi două egaluri.

În această rundă, Luceafărul Bălan a primit vizita Someşului Gâlgău, iar finanţatorul Radu Pop a ţinut să fie aproape de echipă, susţinându-i pe băieţi de pe marginea terenului.

Dornici de afirmare şi motivaţi de pe bancă de antrenori, dar şi de prezenţa finanţatorului, jucătorii Bălanului s-au aruncat în atac încă din primele minute, iar Andrei Petruş a deschis rapid scorul, după o acţiune personală purtată în banda stângă.

După doar şase minute, Ciprian Stoica a finalizat elegant de la 16 m, şutul său oprindu-se în vinclul porţii apărate de Adrian Oros. Până la pauză, talentatul Andrei Petruş a realizat dubla, în timp ce oaspeţii cu greu reuşeau să iasă din propria jumătate.

Totuşi, imediat după reluare, în urma unei faze fixe, Florin Oşan a redus din handicap, însă a fost doar un “foc de paie”, Petruş realizând hattrick-ul câteva minute mai târziu.

Recitalul jucătorului revenit de la CS Hida nu s-a oprit aici, atacantul reuşind să-şi treacă în cont şi cel de-al patrulea gol.

Totuşi, tabela a fost închisă de Andrei Ciurean care a reuşit un gol frumos. Profitând de o eroare mare în apărarea Luceafărului, jucătorul oaspeţilor l-a învins pe Rareş Pop cu un şut de la peste 20 m.


Andrei Petruş, jucător Luceafărul Bălan: „A fost un meci greu, însă de când a început partida, am fost determinat şi am vrut să dau tot ce pot, iar asta s-a văzut deoarece am reuşit să marchez de patru ori, bineînţeles cu ajutorul colegilor mei. Suntem o echipă determinată, iar cu fiecare meci ce trece suntem tot mai puternici. Mă simt foarte bine la noua mea echipă, iar atmosfera din vestiar este una foarte bună, mai ales că am nişte colegi şi antrenori extraordinari. Pentru acest sezon, mi-am propus să cuceresc titlul de golgheter şi sper să-mi ajut echipa să ne îndeplinim obiectivul. Ne-am propus să promovăm şi cred că o să reuşim, pentru locul 1 cred că o să ne batem cu Dumbrava Ciocmani şi Rapid Zimbor”.


Luceafărul Bălan – Someşul Gâlgău 5 – 2 (3 – 0)

Au marcat: Andrei Petruş (‘4, 19, 57 şi 72) şi Ciprian Stoica (‘10), respectiv Florin Oşan (‘49) şi Andrei Ciurean (‘86)

Luceafărul: Rareş Pop – Dorin Fechete, Viorel Noje, Vlăduţ Sav, Andrei Clepa, Vasile Damşa, Daniel Miron (cpt.), Ciprian Stoica, Alexandru Miclea, Andrei Petruş şi Adrian Groza. Rezerve: Cătălin Clepa – Răzvan Forna, Sergiu Onaţ, Dorin Teglaş, Alexandru Daroczi, Mihăiţă Mate şi Emanuel Rus. Antrenor: Emil Ionaş. Conducător: Radu Pop

Someşul: Adrian Oros – Andrei Ciurean, Florin Oşan, Ionuţ Federiga, Darius Lar, Paul Miclea, Eduard Igna, Alexandru Lucaciu, Marius Drăgan, Bogdan Noje şi George Şuteu (cpt.). Rezerve: Alexandru Grebenişan, Răzvan Gavriş şi Alex Viman. Delegat: Florin Oşan

Au arbitrat: la centru: Alin Lazăr (Zalău), asistenţi: Răzvan Lazăr (Tihău) şi Lavinia Cucuian (Păuşa)

Observator AJF: Nicolae Danciu (Zalău)

Jucătorul meciului: ANDREI PETRUŞ


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL