Connect with us

HANDBAL

Două jucătoare de la Zalău s-au pregătit cu loturile naţionale


Paula Teodorescu şi Teodora Popescu s-au aflat printre handbalistele convocate pentru stagiul de săptămâna trecută de la Bucureşti


Naţionala de handbal feminin a început pregătirile pentru Campionatul European, iar săptămâna trecută a avut loc un stagiu de pregătire la Bucureşti, unde Ambros Martin şi Horaţiu Paşca au convocat 30 de jucătoare, care au fost împărţite în două loturi.

Printre ele s-au aflat şi două jucătoare de la HC Zalău, Paula Teodorescu şi Teodora Popescu, care au făcut parte din lotul B şi au evoluat în cele două jocuri amicale.

În primul joc test, România B s-a duelat cu România A, iar prima reprezentativă s-a impus cu 32 – 23, meci în care “portăriţa” Paula Teodorescu a apărat foarte bine, dar a marcat şi un gol!

Şi Teodora Popescu a ieşit în evidenţă şi a înscris două goluri, iar cele două jucătoare de la HC Zalău au mai evoluat şi în partida cu Polonia B, încheiată la egalitate, scor 26 – 26.

În acest meci, Teodora Popescu a apărut din nou pe lista marcatoarelor, cu două goluri. Stagiul de pregătire s-a încheiat cu un joc test între România A şi Polonia B, joc pe care “tricolorele” l-au câştigat la 20 de goluri diferenţă, scor 32 – 12.

Ultima acţiune a naţionalei înaintea turneului final va avea loc în perioada 19 – 28 noiembrie, când la Bucureşti are loc şi Trofeul Carpaţi, unde “tricolorele” se vor duela cu Rusia şi Serbia.

Campionatul European are loc în perioada 29 noiembrie – 16 decembrie, în Franţa. România face parte din Grupa D, alături de Norvegia, Germania şi Cehia.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL