Connect with us

ATLETISM

Trei arbitri, pe podium la Semimaratonul de la Zalău!


Echipa Cavalerii, formată din Flavius Seiche, Adrian Iancău şi George Ladanyi a reuşit să urce pe treapta a treia a podiumului în cadrul probei de ştafetă 3 x 7 km


La cea de-a doua ediţia a Semimaratonului de la Zalău au fost participanţi de la mic, până la mare, iar printre competitori s-au aflat şi trei arbitri de fotbal din judeţ.

Mai exact, Flavius Seiche (arbitru divizionar), Adrian Iancău (arbitru, lot judeţean) şi George Ladanyi (arbitru, lot judeţean) au format o echipă şi au participat în cadrul probei de ştafetă 3 x 7 km.

Adrian Iancău a fost cel care a alergat în primul schimb, urmat de Flavius Seiche şi de George Ladanyi. Echipa formată din cei trei arbitri, denumită Cavalerii, a terminat cursa după o oră, 23 de minute şi 56 de secunde, timp suficient pentru cel de-al treilea loc pe podium.

Să spunem că Adrian Iancău este şi atlet, acesta fiind absolvent al Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău şi participant în diverse competiţii de atletism, în timp ce Flavius Seiche oficiază meciuri la nivelul Ligii a III-a, încă din urmă cu doi ani, acolo unde speră să ajungă şi George Ladanyi.

Până atunci, cei trei au făcut o echipă foarte bună, reuşind o clasare pe podium la cea de-a doua ediţie a Semimaratonului de la Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM