Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO şi VIDEO. Incendiu de proporţii în Zalău. Magazin făcut scrum de flăcări


Sâmbătă noaptea, pompierii militari de la Detaşamentul de pompieri Zalău şi secţiile Şimleu Silvaniei şi Jibou s-au luptat mai bine de trei ore pentru a stinge focul izbucnit la un magazin situat pe strada Fabricii din Zalău. Din păcate, supermarket-ul s-a făcut scrum, cauza exactă a incendiului urmând a fi stabilită


Un incendiu devastator a avut loc sâmbătă seara în Zalău.

În jurul orei 23.00, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină pentru a stinge incendiul izbucnit la magazinul Crolux, de pe strada Fabricii.

Însă, în momentul în care pompierii zălăuani au ajuns la faţa locului, focul deja se răspândise cu repeziciune, astfel că au fost solicitate şi secţiile de pompieri de la Jibou şi din Şimleu Silvaniei pentru a ajuta la stingerea incendiului.

Timp de mai bine de trei ore, pompierii sălăjeni şi şase autospeciale de intervenţie s-au luptat cu flăcările.

Într-un final, aproape de ora 3.00, pompierii militari au reuşit să stingă focul, însă pagubele sunt mari, având în vedere că magazinul s-a făcut scrum.

Unii martori sunt de părere că focul a izbucnit din cauza unei defecţiuni la instalaţia electrică, însă cauza exactă care a provocat acest tragic eveniment urmează a fi stabilită.

“Sâmbătă noaptea, în jurul orei 23.00, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un incendiu de amploare la un magazin (cash an carry) de pe strada Fabricii din municipiul Zalău. La faţa locului s-au deplasat şase autospeciale de intervenţie (3 de stingere, o descarcerare, o autoscară, o ambulanţă SMURD). Incendiul s-a propagat cu repeziciune la întreg acoperişul imobilului, fiind solicitate în sprijin încă trei autospeciale de stingere de la Secţiile de pompieri Șimleu Silvaniei și Jibou. Cauza probabilă de incendiu este în curs de stabilire, a ars acoperişul şi produsele din magazin”, se arată într-un comunicat emis de ISU Sălaj.

Sursă primul video: Crişan Radu

Vom reveni cu detalii.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj