Connect with us

Culturism

FOTO și VIDEO. Revenire de senzaţie a lui Sranko Zsolt în concursurile de bodybuilding


După o absenţă de 4 ani de pe scenele concursurilor de bodybuilding, culturistul de la CS IN Shape Şimleu Silvaniei s-a clasat pe podium la “Bodybuilding Pronutrition Grand Prix” de la Dej, adică cel mai puternic concurs de bodybuilding din România, la care au participat şi culturişti din străinătate


Masterand în specializarea cultursim, şimleuanul Sranko Zsolt s-a urmat şi o specializare în Ungaria, acolo undea lucrat cu profesori de talie mondială, având ca antrenori doi foşti campioni mondiali WBPF, este vorba despre Toth Zoltan şi Bankuti Gabriella!

În ultimii ani, tânărul în vârstă de 31 de ani s-a ocupat mai mult de pregătirea sportivilor de la sala pe care o deţine în oraşul de la poalele Măgurii.

Rezultatele nu au întârziat, astfel că anul trecut eleva sa – Sorina Pop – a cucerit Trofeul “Hercule”, un concurs internaţional desfăşurat la Oradea!

La o distanţă de patru ani de la ultimul concurs la care a participat, “Arnold” de Şimleu Silvaniei şi-a încordat din nou muşchii pe scenă.

Totul s-a întâmplat la finalul săptămânii trecute (22 – 23 septembrie), cu ocazia ediţiei a X-a de la concursul internaţional “Bodybuilding Pronutrition Grand Prix” de la Dej, considerat cel mai important eveniment  de bodybuilding din România şi la care au participat aproximativ 400 de culturişti din ţară şi din străinătate!

Concurând la categoria 90 kg, sălăjeanul a avut o prestaţie remarcabilă, clasându-se pe podium.

Aşadar, deşi concurenţa a fost acerbă (la această categorie s-au înscris 10 sportivi), l-a final Sranko Zsolt a ocupat locul 2!

Câştigător a fost Alfred Chiriac (Iaşi), podiumul fiind închis de Norbert Ursuţiu (Cluj).

“Am revenit pe competiţii după o absenţă de patru ani, iar asta din <cauza> prietenului şi antrenorului care mă ajută, dar şi soţia  a dorit să mă vadă din nou pe scenă. Vreau să spun că am muncit foarte mult în ultimele patru luni, timp în care am avut şi o dietă strictă. Apoi, în fiecare zi din săptămână, dimineaţa făceam cardio timp de o oră pe stomacul gol, iar seara un antrenament de două ore, inclusiv duminica. Deci, nu a fost uşor, dar satisfacţia a fost cu atât mai  mare. Până la urmă mă bucur că am revenit în competiţii şi sunt mulţumit de locul obţinut la Dej”, a spus Sranko Zsolt pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Pentru locul 2 ocupat în concursul de la Dej, sportivul de la CS IN Shape Şimleu a primit de la organizatori un CEC în valoare de 300 de euro, dar şi suplimente nutritive în valoare de 100 de euro.

Acum, şimleuanul a început să simtă din nou gustul competiţiilor, astfel că acesta se pregăteşte  pentru cel mai mare concurs din Europa, este vorba de “Fitparade seven Procards”, programat în data de 13 octombrie la Budapesta.

“În Ungaria, dacă câştigi poţi primi cardul pro, iar asta înseamnă  chiar totul în Bodybuilding şi devii profesionist”, a precizat şimleaunul.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 26 septembrie.

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Culturism