Connect with us

DIVERSE

Află cum poți plasa primul tău pariu online în mai puțin de 5 minute!

Mulți microbiști susțin că pariurilor online sunt cea mai bună invenție de la apa caldă încoace, și au toate motivele să o facă, pentru că pariurile pe internet și în special cele de pe mobil au revoluționat lumea divertismentului sportiv. Ce poate fi mai palpitant decât să urmărești un derby și să pariezi în timp real de pe mobil pe rezultat, cartonașe, cornere, următorul gol și așa mai departe?

Ei bine, totuși, chiar și puși în fața acestui argument, anumiți pariori evitau să joace online pentru că aveau impresia că trebuie neapărat să aibă un card de debit sau de credit pentru a putea juca, lucru care este fals, întrucât anumite agenții de pariuri online licențiate în România la ONJN acceptă diverse metode de depunere care nu necesită card sau cont bancar.

Comoditatea reprezenta un alt motiv pentru care anumiți pariori au stat departe de pariurile online. În trecut, fiecare parior era obligat să declare retragerile efectuate în anul precedent făcând o vizită la ANAF, acolo unde se depunea formularul 212. Totuși, această regulă nu se mai aplică, întrucât legea a fost modificată, iar acum retragerile sunt impozitate în mod automat la sursă, astfel încât pariorii care joacă online nu mai trebuie să declare nimic și nici să meargă la ANAF.

Câteva avantaje ale pariurilor online

Pariurile online le oferă utilizatorilor o listă lungă de avantaje, însă în cele ce urmează le vom menționa pe cele mai importante dintre acestea:

  • Accesibilitate permanentă – Fie că ești acasă, la serviciu, în trafic, pe stadion sau în tren, fie că este zi, noapte, 25 decembrie sau 1 ianuarie, atâta timp cât ai un telefon, o tabletă, un smartwatch sau un computer și o conexiune activă la internet, vei putea paria sau juca jocurile tale preferate de cazinou online 24/24, 7/7, 365 de zile pe an!
  • Poți paria live în adevăratul sens al cuvântului – În numai câteva secunde ai posibilitatea de a plasa pariuri în timp real pe zeci de partide aflate în desfășurare în diferitele colțuri ale lumii.
  • Jucând online poți aplica cele mai tari strategii de pe net – Dacă pariezi online nu vei mai plăti nici un fel de comisioane sau taxe la plasarea biletelor, astfel încât ai posibilitatea de a aplica toate strategiile de pariuri inventate vreodată (până la un anumit punct).
  • Poți închide pariurile în timp real prin funcția Cash Out – Ai câștigat primele 8 pariuri de pe bilet și ești la al 9-lea meci? Vrei să-ți iei o bună parte din potențialul câștig și să închei bâlciul? Ei bine, chiar și dacă cea de-a 9 partida a început și este în curs de desfășurare, poți apela la funcția Cash Out și vei primi imediat în cont suma care ți se corespunde. Apoi, banii pot fi reinvestiți imediat!
  • Ai acces la numeroase bonusuri și promoții inedite – Pe lângă faptul că aproape orice operator respectabil are o ofertă de bun-venit, operatorii au și numeroase promoții semi-permanente, precum și alte promoții recurente care vizează anumite partide sau competiții de mare anvergură.
  • Poți paria pe cote foarte mari – Dacă pariezi online, nu ești limitat la un singur operator, ci poți avea conturi deschise la mai multe agenții și implicit, poți paria de fiecare dată acolo unde găsești cele mai mari cote din piață.
  • Poți vedea meciuri live online – Casele de pariuri online se întrec în a difuza zeci de mii de evenimente anual în format live video. Atâta timp cât ai contravaloare mizei minime în contul tău de pariuri online vei avea acces la numeroase transmisiuni live video din tot felul de sporturi și campionate.

Ce să mai, te-ai convins că trebuie să încerci să pariezi online. Să trecem la treabă! Iată ce ai de făcut pentru a paria online în mai puțin de 5 minute:

În primul rând, dă click pe poza de mai jos și răsfoiește cu atenție ce trebuie să știi despre promoțiile acestui operator, apoi deschide site-ul de pariuri recomandat și completează formularul de înregistrare:

Procesul de înregistrare presupune introducerea unor date personale, așa cum apar ele în buletin, precum și precizarea unei adrese valide de e-mail și a unui număr de telefon la care ai acces. Următorul pas este să-ți validezi adresa de e-mail sau telefonul, în funcție de ce ți se solicită, iar apoi urmează depunerea fondurilor în contul de pariuri online. În exemplul nostru, poți chiar să mergi în persoană într-una dintre agențiile operatorului pentru a efectua o depunere, cu buletinul și nimic mai mult. Altfel, poți depune instant cu cardul online sau cu Paysafecard. Suma minimă acceptată pentru depunere este de numai 10 lei pentru depunerile în numerar în agenții, respectiv 25 lei prin metodele online.

Miza minimă este de numai 10 cenți, adică mai puțin de 50 de bani. Practic, odată ce ai depus nu-ți rămâne decât să navighezi prin meniuri sau să folosești funcția de căutare pentru a ajunge la meciul dorit, iar acolo va trebui să dai click pe numele partidei sau pe semnul „+” din dreapta acestuia pentru a deschide toate opțiunile de pariu, în cazul în care nu vrei sa să pariezi pe linia implicită 1X2. Acolo, tot ce trebuie să faci este să dai click pe cota aferentă pronosticului vizat și să faci asta pentru fiecare meci dorit. La final, tot ce rămâne de făcut este să introduci miza în caseta aferentă tipului de pariu pe care vrei să-l joci (simplu, sistem etc.) și să confirmi pariul.

Nu uita apoi să-ți confirm contul în termen de 30 zile, trimițându-i operatorului poze cu documentele solicitate. Succes în alegerea celor mai inspirate ponturi!

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole




 

 

 




More in DIVERSE