Connect with us

FOTBAL

“Măcel” în familie la un meci de juniori E! REZULTATELE primei etape


Deşi a fost un joc între juniori ce evoluează în culorile aceluiaş club, partida dintre Viitorul I şi Viitorul II s-a terminat cu un scor astronomic, prima echipă marcând de 23 de ori în poarta adversă


La o săptămână după startul fazei judeţen de la Liga Elitelor a început şi campionatul de la juniori D şi E. Prima etapă a adus o “ploaie” de goluri, la ambele categorii, cel mai mare scor înregistrându-se la juniori E, la confruntarea dintre Viitorul Zalău I şi Viitorul Zalău II. A fost practic un “măcel fotbalistic”, iar deşi în teren s-au aflat juniori ce evoluează în culorile aceluiaşi club, cei de la prima echipă nu au avut milă de colegii adversari şi au marcat nu mai puţin de 23 de goluri în poarta adversă! Probabil, Viitorul Zalău pune accent şi pe golaveraj, mai ales că se anunţă o luptă strânsă pentru primul loc cu cei de la CS Atletic Zalău. Şi CS Atletic a reuşit tot o victorie la scor mare şi s-a impus cu 15 – 0 în faţa celor de la Rapid Jibou.  Debutanta Victoria Zalău a reuşit să obţină un punct încă din primul meci şi a remizat pe teren propriu cu Sportul Şimleu.

La juniori D, cel mai mare scor s-a înregistrat la partida dintre Atletic Zalău şi CSS Zalău, formaţia antrenată de Claudiu Cornaci reuşind să câştige cu 10 – 0. Victorie importantă şi pentru Silvania Cehu Silvaniei, care s-a impus tocmai în deplasare la Sportul Şimleu, scorul final fiind 2 – 1 pentru echipa din Cehu Silvaniei. Viitorul Zalău a trecut cu 6 – 0 de Rapid Jibou, fiind şi în acest sezon printre principalele favorite la  titlul de campioană. Ultima partidă de la juniori D, confruntarea dintre Barcău Nuşfalău şi Viitorul II Zalău a avut loc luni după-amiază şi s-a terminat cu o victorie la limită pentru formaţia zălăuană.

 

Rezultatele primei etape de la juniori D:

Atletic Zalău – CSS Zalău                                         10 – 0

Sportul Şimleu – Silvania Cehu Silvaniei              1 – 2

Viitorul Zalău – Rapid Jibou                                     6 – 0

Barcău Nuşfalău – Viitorul II Zalău                        1 – 2

Etapa a II-a se dispută vineri, ora 17.00:

Viitorul Zalău II – Atletic Zalău

Silvania Cehu Silvaniei – Barcău Nuşfalău

Rapid Jibou – Sportul Şimleu

CSS Zalău – Viitorul Zalău

Rezultatele primei etape de la juniori E:

Victoria Zalău – Sportul Şimleu                             1 – 1

Atletic Zalău – Rapid Jibou                                     15 – 0

Viitorul Zalău II – Viitorul Zalău                         1 – 23

Etapa a II-a se dispută sâmbătă, ora 11.00:

Rapid Jibou – Victoria Zalău

Viitorul Zalău – Atletic Zalău

Sportul Şimleu – Viitorul Zalău II

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL