Connect with us

DIVIZIA A1

Vasile Coţa: “Am primit sancţiunea de la Federaţie, dar urmează să fac apel la Comisie. Ar fi bine să nu ne legăm de toate rahaturile”


După ce a fost sancţionat cu 2.000 de euro de FRV, preşedintele de la Volei Municipal Zalău a precizat că va face apel. Coţa a fost indignat că tot insistăm pe acest subiect, astfel că a început să ne dea lecţii şi ne-a recomandat că ar fi mai bine să scriem că echipa de volei face onoare judeţului Sălaj


În plan administrativ, la Volei Municipal Zalău au fost unele probleme în acest an. Mai întâi a avut blocate transferurile, apoi doi importanţi oameni de afaceri au părăsit acţionariatul este vorba despre Traian Pop (SC Fibrex SRL Crasna) şi Radu Istrate (SC Primavera Aqua SRL).

Probleme a avut şi preşedintele Vasile Coţa, care a fost sacţionat drastic de Federaţia Română de Volei din două motive, iar sancţiunile primite s-au ridicat la suma de 2.000 de euro!

Prima  acuză a fost aceea că preşedintele Zalăului a făcut o plângere împotriva clubului Steaua Bucureşti pe adresa Federaţiei Internaţionale de Volei (FIVB), faptă interzisă prin regulament.

Mai exact, a fost contestat faptul că înaintea jocului cu gruparea “roş-albaştrilor” din capitală, un jucător de la Steaua ce afla în stare de suspendare a făcut antrenament cu echipa. Zalăul putea liniştit să conteste acest lucru, dar nu la forul internaţional, ci la FRV. Cum acest lucru este interzis de regulamente, conducerea echipei sălăjene a primit o sancţiune de 1.000 de euro!

A doua acuză a fost şi mai delicată, cu unele acte ale clubului care nu erau în regulă. Aceste acte nu au putut fi puse la dispoziţia membrilor Comisiei de către preşedintele echipei, astfel că acest caz a fost soluţionat, iar Vasile Coţa a fost sancţionat cu încă 1.000 de euro.

Săptămâna trecută, preşedintele nu ştia despre aceste sancţiuni, dar ne-a spus că în cazul în care vor apărea pe adresa clubului, el personal le va suporta.

Am încercat să aflăm care este situaţia şi în cursul zilei de joi l-am sunat pe preşedintele de la Volei Municipal Zalău de pe toate numerele de telefon din redacţie, însă fără succes.

Când l-am apelat de pe un alt număr, Vasile Coţa a şi răspuns în secunda doi, însă a părut indignat că tot insistăm pe acest subiect. Mai mult, preşedintele a început să ne de-a lecţii despre ce ar fi bine să scriem!

”Sancţiunea de la Federaţie am primit-o personal, dar urmează să fac apel. Cred că ar fi mai bine dacă am scrie de echipa de volei care face onoare judeţului şi să nu ne legăm de toate rahaturile. Acest lucru ar fi mai frumos pentru ziarul de sport”, a spus Vasile Coţa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1