Connect with us

ATLETISM

Semimaratonul Zalău îşi deschide porţile. PROGRAMUL COMPLET


La finalul săptămânii va avea loc cea de-a doua ediţie a Semimaratonului Zalău, iar la ediţia din acest an elevii vor avea ocazia să participe la diverse probe sportive, precum tirul cu arc, baschet, golf, ping-pong sau fotbal. Mai mult, această ediţie este şi una socială, putând ajuta pacienţii cu boli rare din cadrul Asociaţiei Prader Willi România


Cea de-a 2-a editie a Semimaratonului Zalau TenarisSilcotub va avea loc pe 29 septembrie 2018, pentru a promova un stil de viata sanatos in comunitate.

Evenimentul organizat de Runners Club in parteneriat cu Primaria Municipiului Zalau si sponsorizat oficial de TenarisSilcotub, scoate in evidenta importanta sportului de masa, pentru toate varstele. Concurenti din Salaj si judetele limitrofe participa sambata la cursele dedicate adultilor – semimaraton 21km, stafeta 3 x 7 km si la crosul de 7 km pentru care fondul de premiere al editiei a fost stabilit la 20.400 lei.

Scolile primare, gimnaziile si liceele din municipiu si judet sunt invitate sa participe la toate probele de alergare, precum si la activitatile sportive si educative desfasurate in paralel: ateliere SPORTIVE (tir cu arcul, baschet, pista de golf, ping pong, badminton, fotbal), STIINTIFICE si cu tematica ecologica.

Din dorinta de a stimula apetenta tinerei generatii pentru sport, elevii de peste 13 ani pot participa gratuit la cursa populara de 3 km, iar copii intre 4 si 13 ani la cursa copiilor. Deoarece un mod de viata sanatos atrage o stare generala de bine pe toate planurile, incurajam comunitatea locala sa participe la acest eveniment unic in zona!!

PROGRAM SEMIMARATON ZALAU TENARISSILCOTUB 2018

Atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari kit-ul de participare aduce surprize frumoase! Joi, vineri si sambata se vor ridica kit-urile de concurs din zona Piata de Marmura langa Casa de Cultura de unde se va da si startul curselor sambata 29 septembrie: ora 10:00 curse competitive (21km, 3x7km, 7km), ora 13:00 crosul de 3km si ora 13:30 crosul copiilor. Programul detaliat al evenimentului poate fi parcurs in sectiunea INFO CURSE de pe www.semimaratonzalau.ro

CAUZA SOCIALA: ASOCIATIA PRADER WILLI ROMANIA (APWR)

Semimaratonul Zalau TenarisSilcotub ofera cadrul in care APWR poate face cunoscuta cauza pacientilor cu boli rare, aducand impreuna pentru acestia, sportivi, jurnalisti, reprezentanti ai autoritatilor si apartinatori pentru a mentine aprinsa FLACARA SPERANTEI!

Concurentii care doresc sa isi manifeste solidaritatea cu APWR sunt invitati sa alerge la eveniment purtand tricourile asociatiei, care se pot primi trimitand un mesaj la office@apwromania.ro sau pe Facebook/NoRO (Centrul Pilot de Referinta pentru Boli Rare la Zalau). Persoanele interesate sa afle mai multe despre programele asociatiei sunt invitate sa viziteze standul APWR care se va afla in zona expo a evenimentului.

TRAFIC RUTIER RESTRICTIONAT IN ZONA BULEVARDULUI MIHAI VITEAZU

Pentru a facilita organizarea evenimentului, sambata 29 septembrie intre orele 08:00 – 15:00 traficul rutier va fi restrictionat pe urmatoarele strazi:

  • Bd. Mihai Viteazu pe ambele sensuri de mers din zona magazinului Unicarm pana la magazinul Silvania
  • str. Gheorghe Lazar portiunea de sens unic pana la magazinul Altana
  • str. 9 Mai – portiunea dintre Bd Mihai Viteazu si Centrul de Cultura si Arta
  • str. Baii
  • str. Olarilor – portiunea de la intersectia dintre str. Baii si str. Corneliu Coposu
  • str. Corneliu Coposu pe ambele sensuri, de la magazinul Silvania pana la intersectia cu str. Kossuth
  • str Liviu Rebreanu si Ady Endre

Pagina oficiala: https://www.semimaratonzalau.ro/

Organizator: Asociatia C.S. Runners Club Partener principal: Primaria Municipiului Zalau Sponsor oficial:

TenarisSilcotub Sponsori: Boglar Champ, Vaxicum Sport Parteneri: Griff Hotel, Cerbona

Partener tehnic: Luanvi Parteneri media: Sportul Salajean, Magazin Salajean, Graiul Salajului, Kiss FM

DATE DE CONTACT Contact Runners Club: Horatiu Morar – Fondator & Director Curse, office@runnersclub.ro

Contact Media: Anca Berlo – Media & Communications, anca@elfst.ro


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM