Connect with us

FOTBAL

CS Crasna s-a retras din Liga a IV-a!


Din cauza unor mari probleme de lot, echipa condusă de Herberth Robert nu mai vrea să îşi continue activitatea şi a anunţat că se retrage din campionat, după doar trei runde. Astfel, toate jocurile în care a evoluat CS Crasna au fost anulate, iar de acum, în fiecare etapă, câte o echipă va sta!


În vară, locurile din Liga a IV-a au fost foarte “vânate”, iar în eşalonul superior şi-au dorit mai multe echipe, precum Steaua Cosniciu, Luceafărul Bălan, CS Hida sau Sporting Zalău. Cu câteva luni înainte de startul campionatului, Cetatea Buciumi a şi anunţat că nu mai participă la acest nivel, astfel că locul echipei din Buciumi a fost luat de AS Chieşd, grupare ce la finalul sezonului trecut s-a clasat pe penultimul loc.

Şi Steaua Cosniciu a beneficiat de o situaţie favorabilă, având în vedere că Voinţa Derşida, câştigătoarea Seriei Vest, nu s-a înscris în campionat, iar locul acesteia a fost luat de gruparea lui Radu Chiorean. CS Hida, Sporting Zalău sau Luceafărul Bălan au rămas pe dinafară, deoarece Liga a IV-a a pornit la drum tot cu 14 echipe.

După doar trei etape, acest eşalon a rămas cu 13 echipe, deoarece CS Crasna a anunţat că nu mai poate să îşi continue activitatea din cauza marilor probleme de lot.

Încă din prima etapă, formaţia condusă de Herbert Robert şi-a amânat meciul de la Halmăşd, iar apoi, în etapa a II-a s-a prezentat cu un lot restrâns, la Şimleu.

Din etapa a III-a, CS Crasna nu s-a mai prezentat la Cosniciu şi a trimis un act la AJF Sălaj prin care a anunţat că se retrage din Liga a IV-a!

“Nu mai aveam cum să continuăm, deoarece au apărut mari probleme de lot şi ne-am trezit în acest început de campionat cu 8 – 9 jucători înaintea unui meci. A fost neseriozitate din partea unor jucători, dar poate şi noi am greşit, fiindcă nu am găsit persoanele potrivite care să se ocupe de echipă. La Crasna se pare că fotbalul nu este iubit, fiindcă tinerii nu vin la echipă, deşi am avut condiţii foarte bune. Păcat pentru o comună aşa mare, dar nu aveam cum să continuăm deşi am încercat să facem tot posibilul. Am fost şase ani la echipă şi mi-am pierdut  din timpul meu liber, dar pe viitor nu cred că voi mai reveni în fotbal”, a declarat Herberth Robert, conducătorul de la CS Crasna.

Dacă centrul comunal rămâne fără echipă de fotbal, fenomenul fotbalistic continuă în comună prin Gloria Marin, formaţie ce s-a înfiinţat în această vară şi evoluează în Seria Vest din Liga a V-a.

Toate rezultatele din primele etape în care a fost programată CS Crasna au fost anulate, iar de acum, în fiecare rundă câte o echipă va avea liber.

Să mai spunem că toţi jucătorii care au fost legitimaţi la Crasna devin liberi şi mulţi dintre ei urmează să ajungă la Nuşfalău, unde îl vor urma pe Rudolf Stanciu.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL