Connect with us

Fără categorie

”Ziua portului popular și a gastronomiei maghiare” impune restricții de circulație în Zalău


Evenimentului cultural „Ziua portului popular și a gastronomiei maghiare”, organizat de către Asociația Culturală Szilagysag Tarsasag Zalău – Sălaj, în data de 23 septembrie 2018, implică restricții de circulație pe raza perimetrului de desfășurare


Evenimentul va avea loc în parcarea publică situată în imediata vecinătate a Primăriei municipiului Zalău, Str. Parcului – de la intersecția cu Str. 22 Decembrie 1989, până la intersecția cu Str. Decebal și Str. Simion Oros.

Pe durata desfășurării evenimentului (23.09.2018, între orele 8:00-22:30), comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice în municipiul Zalău a aprobat închiderea celor două parcări și a circulaţiei rutiere pe Str. Parcului – de la intersecția cu Str. 22 Decembrie 1989, până la intersecția cu Str. Decebal și pe Str. Simion Oros.

În data de 22.09.2018, începând cu ora 8:00, se va închide parțial parcarea publică adiacentă Primăriei municipiului Zalău în vederea amplasării scenei, iar ulterior, de la ora 19:00, se va bloca în totalitate această parcare.

De asemenea, se avizează defilarea din data de 23.09.2018, ora 12:00, în vederea prezentării portului popular și deplasarea în cadrul evenimentului a unei trăsuri tractate de ponei, pe un singur sens de mers, pe următorul traseu: Str. 22 Decembrie 1989 (pornire de la fântâna arteziană – Cireșica) – intersecția B-dul Mihai Viteazu cu Piața Iuliu Maniu – Statuia ”Wesselenyi”.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fără categorie