Connect with us

ATLETISM

Ziua sportului şi sărbătoarea alergării la Zalău


Cea de-a 2-a ediție a Semimaratonului Zalău TenarisSilcotub 2018, organizat de Runners Club în parteneriat cu Primăria Municipiului Zalău și sponsorizată oficial de TENARIS SILCOTUB este un eveniment ce promovează sportul de masă,  pentru toate vârstele. Este o zi dedicată sportului pentru a promova un stil de viață sănătos


Organizat pe 29 septembrie, evenimentul, deşi axat pe alergare, ca cel mai la îndemână tip de mişcare ce poate fi practicat atât de copii, juniori cât şi de adulţi şi seniori, pune la dispoziţie şi ateliere sportive de ping-pong, tenis, baschet şi alte sporturi. şcolile primare, gimnaziile şi liceele din municipiu şi judeţ sunt invitate să participe la toate probele de alergare şi la activităţile sportive paralele derulate în zona de activităţi.

Din dorinţa de a stimula apetenţa tinerei generaţii pentru sport, elevii de peste 13 ani pot participa gratuit la cursa populară de 3 km, iar copii între 4 şi 13 la cursa copiilor.


Probele organizate sunt: 

Semimaraton 21 km – dedicat celor care aleargă această distanţă sau sunt pregătiţi pentru acest pas!

Semimaraton ştafeta (3 x 7km) – dedicat colegilor şi prietenilor care doresc să lege un semi în echipă!

Cros de 7 km – piatra de temelie a viitorilor semimaratonişti

Cros 3 km  – cursă gratuită dedicată iubitorilor sportului, la care elevii de peste 13 ani sunt invitaţi să participe cu clasa, prietenii şi părinţii.

Crosul Copiilor – cea mai populară, îndrăgită şi aclamată cursă care acoperă categoriile de vârstă 4-6 ani, 7 – 8 ani, 9 – 10 ani, 11 – 13 ani.


Deoarece un mod de viaţă sănătos atrage o stare generală de bine pe toate planurile, încurajăm înscrierea comunităţii locale, cu prieteni şi familie la acest eveniment unic în zonă! Atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari kit-ul de participare aduce surprize frumoase!

Numărul locurilor este limitat la 1650 de alergatori (300 la semimaraton, 50 echipe la ştafeta, 400 la crosul de 7 km, 300 la crosul de 3 km, 300 la cursa copiilor).

Pentru detalii legate de curse şi înscrieri echipa organizatoare de la Runners Club vă stă la dispoziţie la adresa de mail office@runnersclub.ro.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM