Connect with us

ARTE MARTIALE

FOTO. Călin Marincaş, din nou campion european! REZULTATELE sportivilor de la CS Seiko în Serbia


Ani la rând cel mai bun sportiv al judeţului Sălaj, karateka şi-a demonstrat din nou valoarea în cadrul Europenelor de Karate Tradiţional din Serbia, reuşind să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, în proba de kata pe echipe. Este cel de-al 24-lea titlu european obţinut în carieră de Călin Marincaş


Deşi este cel mai nou club de karate din Zalău, CS Seiko a devenit în scurt timp un adevărat ambasador al sportului sălăjean peste graniţe. Clubul condus de Călin Marincaş a reuşit în scurt timp să atingă performanţe importante în cadrul competiţiilor naţionale, cât şi internaţionale.

Performanţele izbutite de Călin Marincaş ca şi sportiv, precum şi ca antrenor, i-a impresionat până şi pe americani, astfel că multiplul campion mondial şi european la karate a participat, în calitate de invitat la Campionatele Naţionale ale Statelor Unite ale Americii.

După ce i-a uluit pe americani, Călin Marincaş, alături de alţi trei sportivi din cadrul Clubului Sportiv Seiko Zalău a participat la finalul săptămânii trecute la Campionatul European de Karate Tradiţional ce a avut loc la Belgrad, în Serbia.

Astfel, Călin Marincaş, alături de cadeţii Nemeti Zoltan, George Gavriluţ şi Solyom Szilard au fost sportivi care au format lotul CS Seiko Zalău la Campionatul European. De remarcat este faptul că doar Călin Marincaş a avut experienţa participării la ediţiile anterioare, ceilalţi trei sportivi aflându-se la prima experienţă de acest nivel, la categoria de vârstă cadeţi.

Cu toate acestea, cei trei nu s-au lăsat pradă emoţiilor, iar Nemeti Zoltan a reuşit să urce pe treapta a treia a podiumului la proba fuku-go.

George Gavriluţ a ocupat locul 4 la kata individual, în timp ce Solyom Szilard s-a clasat pe locul 5, în cadrul aceleaşi probe.

Reamintim însă că cei trei s-au aflat la prima participare la un Campionat European de Karate Tradiţional la categoria de vârstă cadeţi.

Cele mai bune rezultatele din cadrul sportivilor de la CS Seiko Zalău au fost obţinut chiar de antrenorul Călin Marincaş.

Ani la rând cel mai bun sportiv al judeţul Sălaj, multiplul campion mondial şi european şi-a respectat blazonul şi a urcat de două ori pe podium şi la această ediţie a Europenelor.

Dacă la individual, în proba de kata, Călin Marincaş s-a situat pe locul secund, karateka sălăjean a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la întrecerea pe echipe.

Marincaş a făcut echipă Octavian Uruc (Cluj) şi  Raul Tudoria (Bihor), iar cei trei au obţinut medaliile de aur în proba de kata, devenind astfel campioni europeni.

Să spunem că pentru Călin Marincaş este cel de-al 24-lea titlu european cucerit în probele individuale şi pe echipe.

“Felicitări sportivilor pentru rezultatele bune obţinute. Mulţumim celor care au făcut posibilă deplasarea la acest campionat, părinţilor şi sponsorului nostru, Boglar Champ. Sunt mulţumit de prestaţia sportivilor, mai ales că unii au concurat pentru prima dată la categoria cadeţi şi au făcut-o bine”, ne-a declarat Călin Marincaş.


Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 19 septembrie.

 


Rezultatele sportivilor de la CS Seiko Zalău la Campionatul European din Serbia:

Kata individual:  Călin Marincaş – locul 2

George Gavriluţ – locul 4

Solyom Szilard – locul 5

Fuku-go:             Nemeti Zoltan – locul 3

Kata echipe:     Călin Marincaş  – locul 1


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE