Connect with us

LIGA I

PREMIERĂ. Autovip Garden reprezintă Sălajul în Liga Campionilor la minifotbal! VEZI AICI lotul, staff-ul şi sponsorii echipei


Vicecampioana Sălajului este prima echipă din Campionatul Judeţean de minifotbal care participă la o astfel de competiţie europeană, urmând a fi prezentă în perioada 6 – 9 septembrie la Terme Catez în Slovenia, alături de încă şapte echipe din România


Minifotbalul sălăjean a fost în ultimii ani la cote înalte şi a dat o campioană naţională (Macrogrup – 2007), o câştigătoare de Cupa României (Cipricom 2010), dar şi o campioană regională (Nord-Vest), este vorba de Autovip Garden Şimleu Silvaniei, care şi-a trecut în palmares această performanţă de două ori în 2015 şi 2018, după ce de fiecarea dată în finală a câştigat în faţa unei formaţii tot din Sălaj, Fan Courier, respectiv Dia Guard Divino.

Campionatul Regional câştigat în luna iunie la Arad i-a oferit formaţiei sălăjene dreptul de achiziţiona una dintre licenţele pentru participarea în Liga Campionilor, competiţie care se pregăteşte de ediţia a III-a şi va avea loc în perioada 6 – 9 septembrie, la Terme Catez, în Slovenia.

Pentru prima dată, o echipă din Sălaj participă în Liga Campionilor la minifotbal, competiţie la care vor mai fi prezente încă şapte grupări din România. Este vorba de MAV Sports Timişoara – Campioană Naţională 2018, Borussia Hermannstadt Sibiu – Campioană Regionala Sud-Vest, AS Coriolan Bacău – Campioana Naţională Firme şi Instituţii,   Danco Pro Bucureşti – câştigătoare Cupa României, Tanzmannschaft Bucureşti – Campioana Regionala Sud-Est, Juventus Sibiu şi FC Boromir Rm-Vâlcea.

Miercuri seară va avea loc festivitatea de deschidere şi tragerea la sorţi a grupelor, în urne urmând a fi nu mai puţin de 64 de echipe. Se vor forma 16 grupe a câte patru formaţii, iar joi şi vineri se vor disputa partidele din grupe, urmând ca la final primele două clasate să se califice în 16-zecimi. Fazele eliminatorii vor începe vineri după-amiază cu 16-zecimile, optimile şi sferturile urmând a avea loc sâmbătă. Semifinalele şi finalele vor avea loc duminică, iar puternica competiţie se va termina duminică după-amiază cu festivitatea de premiere.

Autovip Garden a luat drumul Sloveniei azi noapte, cu două microbuze şi o maşină, iar din delegaţia vicecampioanei Sălajului fac parte 13 jucători şi cinci persoane din staff-ul tehnic şi administrativ.  Toată suflarea formaţiei sălăjene este optimistă, iar Autovip Garden speră să facă o figură cât mai frumoasă şi să ajungă cât mai sus. Vor fi patru zile pline de meciuri tari, care se vor disputa pe 10 terenuri cu iarbă naturală, diferită de suprafaţa de sintetic pe care se joacă la noi în ţară. Câştigătoarea Ligii Campionilor va fi recompensată cu un premiu special în valoare de 5.000 de euro.

Să mai spunem că şi Supercupa României, ediţia 2018, va avea loc la Terme Catez în Slovenia.  Partida va aduce faţă în faţă campioana naţională, MAV Sports Timişoara şi câştigătoarea Cupei României, Danco Pro Bucureşti, data şi ora urmând a fi stabilite de comun acord cu cele două echipe, după tragerea la sorţi a grupelor din Liga Campionilor.  Sălajul va mai fi reprezentat la această competiţie şi de doi arbitri, este forba de cuplul format din Nicolae Chiş-Ciure şi Marcel Petrean. La Liga Campionilor au fost delegaţi 28 de arbitri, iar din România sunt patru, alături de cei doi zălăuani urmând a mai fi prezenţi Cristian Fliter şi Cezar Ionescu.


Lotul celor de la Autovip Garden:

Emil Lucaciu, Adrian Noţigan – Cristian Ţurcaş, Cătălin Anghel, Florin Vaşvari, Adrian Bregea, Ionuţ Cozac – Adrian Dregan, Alex Turcu, Flaviu Bărnuţiu, Lupo Csaba – Tudor Ulmeanu şi Mihai Moş.

Staff-ul tehnic şi administrativ:

Ioan Chiş, Cseke Ludovic, Biro Istvan, Florin Groza şi Ovidiu Ţurcaş

Sponsorii şi colaboratorii care au ajutat la participarea echipei Autovip în Liga Campionilor:

Primăria Oraşului Şimleu Silvaniei, Boglar Champ, Autovip, Elit Garden, Cseke Style, Garden Mag, Dr. Ioan Bran (Cluj), Ioan Cristian Vlădoiu (Cluj), Alcrio Service SRL  (Cristian Tala), Proiect Construct (Gabriel Mirghiş), Adrian Damian, Bazele Sportive Onix, Nicolae Dobrote şi Dombi Attila


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I