Connect with us

FOTBAL

Bogdan Unguruşan ar putea continua în Liga 1!


Sălăjeanul este liber după despărţirea de FC Botoşani, dar ar putea juca din nou în primul eşalon, iar în acestă perioadă se află în discuţii cu o grupare din Liga 1


Peste 200 de meciuri a strâns Bogdan Unguruşan în Liga 1, în tricoul celor de la “U” Cluj, Pandurii Tg. Jiu şi FC Botoşani, dar cele mai mari performanţe le-a reuşit la formaţia din Gorj, cu care a devenit vicecampion al României, dar a evoluat şi în grupele Europa League! În ultimul an şi jumătate, sălăjeanul a fost la FC Botoşani, unde a fost un jucător de bază, dar în vară el şi-a încheiat contractul cu formaţia din Moldova şi a devenit liber.

Timp de câteva luni, Unguruşan s-a antrenat separat şi de câteva ori a fost la pregătiri cu Sănătatea Cluj, tocmai pentru a nu îşi ieşi din formă. Sălăjeanul încă mai speră să prindă un angajament şi chiar în această perioadă poartă discuţii cu o grupare din Liga 1, astfel că fundaşul ar putea continua să joace la cel mai înalt nivel din România.

“Deocamdată mă pregătesc să rămân într-o formă cât de cât bună şi în această perioadă am purtat anumite discuţii cu o formaţie din Liga 1, căreia nu vreau să-i dau numele. Nu este nimic concret şi voi vedea ce voi face. Eu sunt acum jucător liber şi pot să semnez cu orice echipă, chiar şi după ce s-a terminat perioada de transferuri. Sunt sigur că mai pot face faţă la nivelul din primul eşalon”, ne-a declarat Bogdan Unguruşan.

În cazul în care nu se oficializează discuţiile cu formaţia de primă ligă, Unguruşan nu pare dispus să  mai joace fotbal în ligile inferioare.

“Nu mi se rentează să plec de acasă pe la ceva echipe din ligile inferioare. Şi dacă îmi place şi dacă nu, voi accepta situaţia să renunţ la sportul de performanţă la 35 de ani”, a mai  spus fotbalistul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL