Connect with us

FOTBAL

Gabriel Vaşvari, jucător de bază la Sepsi Sfântu Gheorghe


Fotbalistul zălăuan a fost integralist în toate cele şase jocuri disputate  până acum în Liga 1 de formaţia  lui Eugen Neagoe şi a contribuit din plin la cele 8 puncte obţinute de echipa sa


După patru sezoane la FC Botoşani şi unul la Poli Timişoara, Gabriel Vaşvari îşi continuă cariera în Liga 1, dar la Sepsi Sfântu Gheorghe, la care s-a transferat în această vară. Echipa lui Eugen Neagoe a avut o campanie de transferuri interesantă, iar la Sfântu Gheorghe au ajuns foarte mulţi fotbalişti străini, însă zălăuanul Gabriel Vaşvari este fotbalistul care a jucat printre cele mai multe minute la Sepsi în acest început de campionat.

Mijlocaşul în vârstă de 31 de ani a devenit un jucător de bază la noua sa echipă, iar drept dovadă a fost integralist în toate cele şase jocuri disputate până acum. Şi luni seară, Vaşvari a jucat toate minutele în partida pe care Sepsi a disputat-o la FC Botoşani, formaţie la care acesta a evoluat mulţi ani. S-a terminat 0 – 0, iar zălăuanul consideră că acest rezultat este echitabil.

“Mă bucur că am reuşit să mă integrez atât de repede la Sepsi. Am jucat meci de meci şi pot spune că am obţinut rezultate bune în cele şase etape. Era loc şi de mai bine, dar în aceste şase etape, am jucat de patru ori în deplasare şi nu a fost chiar uşor. Şi la Botoşani am avut un meci greu şi ştiam că se câştigă foarte greu. Sunt o echipă agresivă pe teren propriu, dar după aspectul jocului, egalul a fost echitabil”, ne-a declarat Gabriel Vaşvari.

După şase etape, Sepsi ocupă locul 7, cu opt puncte acumulate şi se află la egalitate cu CSU Craiova, formaţie ce ocupă ultimul loc ce duce în play-off.

“Deocamdată au trecut doar şase etape, dar suntem într-o zonă bună a clasamentului. Vom lua fiecare meci în parte şi încercăm să scoatem maxim din fiecare. Vom vedea la iarnă când vom lua vacanţa pe ce loc vom fi. Atunci putem face calcule pentru play-off, cu patru etape rămase de jucat din sezonul regulat. Atunci vom şti cum vom putea aborda ultimele patru jocuri”, a mai spus fotbalistul.

Chiar dacă a fost integralist în toate jocurile, Vaşvari încă nu a reuşit să marcheze niciun gol, dar speră să “spargă gheaţa” cât mai rapid.

“Deocamdată nu am marcat, dar nu fac o problemă din acest aspect. Evoluez pe un post mai defensiv şi încerc să îmi fac treaba cât mai bine. Respect tactica şi toate deciziile  antrenorului, iar dacă vor veni şi goluri cu atât mai bine. Am fost foarte aproape să înscriu cu Poli Iaşi şi cu FCSB. Nu a fost să fie, dar nu îmi fac probleme”, a precizat fotbalistul, care în Liga 1 a marcat până acum 30 de goluri pentru FC Botoşani şi Poli Timişoara.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL