Connect with us

DIVIZIA A1

Marian Constantin şi-a găsit echipă!


După o pauză de mai bine de o jumătate de an, antrenorul cu care CS Volei Municipal Zalău a câştigat titlul, revină în circuit. Nu la băieţi, ci la fete, acolo unde el a mai lucrat în anii trecuţi


Beneficiind de un lot competiviv şi valoros, Marian Constantin a reuşit să câştige titlul naţional cu CS Volei Municipal în primul sezon în care a ocupat banca tehnică a grupării sălăjene!

A venit însă reculul, astfel că în campionatul trecut Zalăul a avut prestaţii şterse şi la începutul anului fosta campioană era în afara obiectivului şi foarte departe de primul loc.

La începutul lunii ianuarie, tehnicianul originar din Bucureşti  a avut o discuţie cu primarul Ionel Ciunt şi s-a despărţit de CS Volei Municipal.

Luni la rând, antrenorul a fost spectator “de lux” la meciurile de volei, ba chiar şi comentator la Digisport, pentru unele meciuri!

După aproximativ şapte luni de pauză, Marian Constantin revine în scenă, dar nu la volei masculin, ci la feminin. Astfel, recent, fostul tehnician al Zalăului a ajuns la un acord cu Dinamo Bucureşti – formaţie care în sezonul trecut s-a clasat pe locul 7 în prima ligă. Aceasta nu ar fi o avnetură necunoscută pentru acesta, deoarece tehnicianul a mai lucrat în anii trecut la fete, chiar şi la Dinamo Bucureşti timp de patru sezoane.

În cariera sa, însă, Constantin a lucrat şi la alte formaţii feminine, precum Unic Piatra Neamţ, CSM Bucureşti, SCMU Craiova, Dacia Mioveni, Argeş Volei Piteşti, dar şi în străinătate la o echipă din Luxemburg. Cu gruparea de sub Petricica, acesta a câştigat Cupa Balcanică.

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1