Connect with us

DIVERSE

VIDEO. Miodrag Belodedici: “Este o mare problemă că în Sălaj nu există măcar un club de Liga a III-a”


Fostul câştigător al Cupei Campionilor cu Steaua şi Steaua Roşie Belgrad consideră că pentru judeţul Sălaj este un mare minus lipsa unei echipe de fotbal în ligile superioare şi este de părere că acest judeţ ar putea avea măcar o formaţie în Liga a III-a


La Cupa Viitorul, Miodrag Belodedici a fost prezent la mai multe ediţii. Chiar dacă fostul câştigător al Cupei Campionilor cu Steaua Bucureşti şi Steaua Roşie Belgrad a mai fost văzut de foarte mult ori la această competiţie şi luni seară a fost asediat de către copii pentru poze şi autografe.

“Sunt un vechi invitat la această competiţie. Ţin minte că am venit acum vreo 10 – 12 ani la Zalău, când competiţia avea loc pe Stadionul Municipal. Atunci l-am cunoscut pe domnul Daniel Sabou şi el îmi spune că are un proiect şi va face o bază sportivă modernă la Hereclean. Aşa s-a şi întâmplat şi îl felicit pe această cale, mai ales că an de an organizează o competiţie puternică pentru copii şi juniori. Venim cu mare plăcere la Zalău, jucăm şi alergăm şi se pare că din ce în ce suntem mai buni.Este un lucru extraordinar că şi partea politică se implică la acest eveniment”, a declarat Miodrag Belodedici.

Singurul fotbalist român  care a câştigat Cupa Campionilor cu două echipe diferite a vorbit şi despre  situaţia fotbalului sălăjean şi consideră că un astfel de judeţ trebuie să fie reprezentat de o echipă de seniori cel puţin în Liga a III-a.

“Este o mare problemă că în Sălaj nu există un club de fotbal cel puţin la Liga a III-a. Au dispărut cluburile de fotbal, nu doar în acest judeţ ci şi în altă parte. Sunt multe şcoli private de juniori, dar nu putem să le comparăm cu un club de fotbal. În Zalău am văzut că există industrie sunt şi oameni de afaceri şi cred că o echipă de Liga a III-a ar putea fi şi în acest oraş”, a menţionat Belo.

Legat de echipa naţională, Belodedici are speranţe că România poate ajunge la Campionatul European din 2020. “Echipa naţională este o echipă în reconstrucţie, care a avut nişte meciuri amicale cu rezultate bune şi s-a văzut o schimbare în bine. Vom începe Liga Naţiunilor şi avem speranţe. Cred că avem şanse mari să ajungem la Campionatul European din 2020”, a mai spus fostul fotbalist ajuns acum la 54 de ani.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE