Connect with us

FOTBAL

FOTO şi VIDEO. Selecţionerul Cosmin Contra, alături de Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici sau Florin Constantinovici, au făcut spectacol la meciul de gală al Cupei ”Viitorul”


Dacă în teren au putut fi văzute nume grele din fotbalul românesc, în tribune s-a aflat tocmai preşedintele Federaţiei Române de Fotbal – Răzvan Burleanu – care a venit la Zalău cu persoane din conducerea fotbalului românesc


Aşa cum ne-a obişnuit în ultimii ani, Cupa ”Viitorul” începe cu un meci de deschidere la care an de an sunt invitaţi foşti fotbalişti importanţi din România.

În acest an, în deschiderea ediţiei a XIV-a a tradiţionalei competiţii, meciul de gală a fost cu totul mai special, prin prisma faptului că la Zalău au venit nume grele din fotbalului românesc.

Fără doar şi poate, invitatul special a fost tocmai selecţionerul Cosmin Contra, cel care a făcut spectacol în teren, a marca şi un gol, iar la finalul jocului a fost asaltat pentru poze şi autografe.

La fel şi Miodrag Belodedici sau Jean Vlădoiu, care chiar dacă au agăţat ghetele în cui de ani buni, încă au arătat un joc de mare calitate spre deliciul publicului spectator.

În garnitura de start a echipei din care au făcut parte invitaţii speciali s-au mai aflat persoane din conducerea FRF, deputatul Lucian Bode, Gabriel Toncean – preşedintele Federaţiei Române de Culturism, dar şi Florin Constantinovici, fost jucător la Dinamo şi Rapid Bucureşti.

De cealaltă parte, în echipa oamenilor de afaceri din Sălaj s-au aflat şi foşti fotbalişti care au activat cel puţin la nivelul Ligii a III-a, precum Cosmin Sabou, Toth Karoly, Nicolae Chiş-Ciure, Florin Pop sau Dan Jula.

Spectacolul fotbalistic a fost la el acasă nu doar în teren ci şi în tribune, acolo unde s-a aflat preşedintele FRF – Răzvan Burleanu, alături de Daniel Sabou – preşedintele AJF Sălaj, Radu Bitea – preşedintele AJF Bihor, Cristian Petropulos – preşedintele AJF Alba, dar şi alte persoane din conducerea fotbalului românesc.

Meciul de gală s-a terminat la egalitate, scor 4 – 4, iar din echipa invitaţilor speciali, pe lista marcatorilor şi-au trecut numele şi cele mai importante persoane prezente la acest eveniment, Cosmin Contra, Jean Vlădoiu şi Miodrag Belodedici.

La final, terenul din Hereclean a fost invadat de copii şi nu numai pentru un autograf sau o poză cu Cosmin Contra, Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici şi preşedintele FRF – Răzvan Burleanu.

”Toate felicitările pentru copii, pentru părinţi şi pentru toţi cei prezenţi la acest eveniment. Dacă dumneavoastră nu eraţi aici, în niciun caz nici noi nu eram la această competiţie. Continuaţi să-i susţineţi pe copii şi pe nepoţii dumneavoastră zi de zi pentru două lucruri, fotbal şi şcoală. Trebuie să-i apreciaţi pe copii dumneavoastră şi pentru că participă la un turneu atât de puternic. Iar dacă unul dintre ei doreşte să ajungă la echipa naţională, în mod intenţionat am venit la Zalău cu selecţionerul Cosmin Contra”, a fost mesajul lui Răzvan Burleanu la începutul meciului de gală.

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL