Connect with us

Ştiri din Sălaj

Deşi ameţiţi de la alcool, trei “şoferi” s-au urcat la volan. Poliţiştii i-au depistat înainte să comită vreo nenorocire


Trei şoferi au fost depistaţi conducând, deşi consumase alcool. Din fericire, poliţiştii sălăjeni i-au depistat în trafic înainte ca aceştia să fi comis vreo nenorocire


Poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Hida au oprit pentru verificări vineri, 10 august a.c., la ora 21.40, un autoturism care se deplasa pe Drumul Județean 109, prin localitatea Dragu, la volanul căruia se afla un bărbat din județul Cluj. Testarea cu alcooltestul a evidențiat o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Altă faptă de alcoolemie a fost constatată sâmbătă, 11 august a.c., la ora 21.45, de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Crasna. Un bărbat de 48 de ani, din Zalău, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Județean 191C, prin localitatea Crasna. La testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare pozitivă, respectiv 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de duminică spre luni 12/13 august a.c., la ora 03:20, poliţiştii Biroului Rutier au identificat pe bulevardul Mihai Viteazul,din municipiul Zalău, un adolescent de 19 de ani, din comuna Crişeni, care conducea autoturismul cu o alcoolemie de 0,53 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Conducătorii auto au fost conduși la spital pentru recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările pentru infractiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj