Connect with us

ARTE MARTIALE

FOTO. Arte marţiale la răsărit de Soare


Karateka de la Asociaţia Nord Amical Karate au participat la tradiţionalul seminar de pe Riviera Olimpică din Grecia, acolo unde antrenamentele au fost  coordonate de sensei Viorel Duţă şi de profesorul Gheorghe Pop, preşedintele de la CS Omega Şimleu


În perioada 30 iulie – 8 august, Asociaţia Nord Amical Karate s-a desfăşurat deja tradiţionalul seminar de Karate din Grecia, de pe Riviera Olimpică, în staţiunea Paralia Katerini.

Aici am îmbinat plăcutul cu utilul, antrenamente tematice la care răsăritul soarelui era semnul că urmează binemeritata baie în mare!

Aerosoli la capacitate maximă în prima ora a dimineţii!

Antrenamentele de seara au avut loc în baza sportivă din faţa hotelului şi au abordat tematica de kata, kihon şi kumite, având în vedere ca anul competiţional 2018 – 2019 se apropie cu repeziciune, iar agenda este una foarte încărcată!

S-a lucrat diferenţiat, pe grupe valorice, dar beneficiarii principali fiind membrii lotului care vor participa la principalele întreceri din această toamnă.

A fost o acţiune foarte reuşită de la care nu au lipsit excursiile obişnuite la Waterland şi Skiatos, unde sportivii s-au relaxat acumulând energie pentru sezonul competiţional următor!

Am avut un lot de aproape 50 de sportivi, instructori şi antrenori, sustinuţi şi de câţiva părinţi care nu s-au sfiit să îmbrace kimonoul alături de noi şi de copiii lor!

Antrenamentele au fost coordonate de sensei Viorel Duţă şi de către subsemnatul şi toate obiectivele propuse au fost atinse, inclusiv pregătirea suplimentară – volei pe plajă, dar şi în baza cu nocturnă a staţiunii!

Succes tuturor sportivilor noştri!

 Prof. Gheorghe POP

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 15 august.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE