Connect with us

HANDBAL

Paula Teodorescu şi Claudia Constantinescu nu au făcut deplasarea la turneul de la Craiova


“Portăriţa” a lipsit şi de la cele două amicale disputate de HC Zalău în Ungaria, din cauza faptului că încă nu este refăcută complet


Să spunem că marile absente de la amicalele din Ungaria şi de la turneul de la Craiova sunt experimentata “potăriţă” Paula Teodorescu şi Claudia Constantinescu. Prima a suferit o accidentare într-un meci cu Gloria Buzău la un turneu de pregătire de la Cheile Grădiştei.

Se pare că acea accidentare este ceva mai seriosă decât s-a crezut iniţial, iar Tadici a decis ca Teodorescu să nu facă deplasarea în Ungaria şi la Craiova, având în vedere că nu este refăcută complet.

“Paula Teodorescu a lipsit de la turneul din Ungaria şi de la Craiova pentru că am decis că e mai bine să se refacă complet. Nu risc o recidivă. Ea urmează un tratament şi când va fi 100 % aptă de joc, va evolua”, ne-a spus Gheorghe Tadici.

Să spunem că de la turneul de la Craiova a lipsit şi Constantinescu.

„Am jucat câte o repriză aşa la rezultat, să vedem în ce stadiu suntem. Am condus atât cu Slatina, cât şi în meciul cu Craiova, însă în reprizele secundă am schimbat ca la hochei şi pe urmă ne-au învins. Totuşi, trebuie să le dau minute multe la fetele tinere pentru a putea creşte în valoare şi putere, să simtă puterea Ligii Naţională, precum şi diferenţa între ceea ce a fost în Divizia A sau la juniori şi între prima ligă. La fel voi proceda şi în continuare, chiar şi la turneul de la Vâlcea şi de la Zalău, pentru că după începe campionatul şi nu mai ai unde să experimentezi. Fiecare îşi face strategia lui, unii vor rezultate şi să câştige, alţii câştigă pentru că au lot de 15 – 16 jucătoare cu experienţă. Au fost meciuri în care Panici şi Irimia nu au intrat deloc, Constantinescu nu a făcut deplasarea”, ne-a declarat Gheorghe Tadici după turneul de la Craiova.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL