Connect with us

FOTBAL

Pariază la Unibet doar după ce citești asta!

Vrei să pariezi pe Internet? Primul pas este să alegi o casă de pariuri online. Ideal este să nu te grăbești să iei o decizie. Pe piața din România există mai mulți operatori care oferă un cadru decent pentru exercitarea acestui hobby.

Dacă ai intrat pe câteva site-uri care scriu despre pariuri, cu siguranță ai observat că specialiștii folosesc exprimarea „agențiile de top”. Explicația este simplă: aceste site-uri colaborează cu mai mulți bookmakeri și nu doresc să nedreptățească pe nimeni, mai ales că, așa cum am spus, nu există o diferență majoră între facilitățile oferite de operatorii de luat în seamă.

Poți compara operatorii muncitorește…

Așadar, cum să alegi cea mai bună agenție de pariuri sportive online. Poți lua primele 4-5 agenții din top și le poți compara din toate punctele de vedere: oferte de bun venit, ofertă sportivă, opțiuni de pariere, cote, platformă de pariuri live, platformă de streaming video live, etc. Este o operațiune care necesită mult timp și răbdare. Dacă ai și una, și alta, te sfătuiesc să faci această analiză a pieței.

… sau poți urma recomandarea mea

Dacă vrei să joci cât mai repede, îți pot recomanda Unibet. Eu joc la această agenție de câțiva ani și sunt super mulțumit de ea. Mărturisesc că mi-am deschis cont din două motive principale: numărul mare de linii asiatice oferit pentru majoritatea competițiilor și platforma de streaming video live.

Urmăresc toate site-urile de pariuri online importante și știu că, în prezent, nu există alt operator care să ofere mai multe opțiuni pentru pariurile pe handicapuri asiatice. Cât despre streamingul video live, platforma Unibet este mai tare decât orice televiziune de sport.

Alte atuuri de luat în seamă

Pe parcurs, am mai descoperit și alte atuuri ale acestui operator. Primul avantaj „palpabil” este pachetul de bun venit. Bonusul Unibet fără depunere se lasă așteptat, dar există alte oferte. De exemplu, se organizează periodic concursuri în care utilizatorii sunt invitați să indice primul marcator și minutul în care va fi înscris golul într-un anume meci. Poți participa gratuit la aceste concursuri și câștigi bani mulți dacă dai pronosticul corect.

Vei vedea, apoi, că oferta sportivă este una dintre cele mai bogate de pe piață, atât la capitolul fotbal, cât și la alte sporturi. La fotbal poți să joci și pe ligi „exotice” precum Costa Rica, Thailanda sau Venezuela, dar și pe ligi inferioare din Europa. De exemplu, când scriu aceste rânduri, pot paria pe Scoția Premiership, Championship, Liga 1, Liga 2 și Premier League (F).

Un mic minus

Nu prea mă pricep la alte sporturi, dar asta nu înseamnă că nu joc atunci când găsesc ponturi date de tipsteri cu cifre bune. Indiferent din ce domeniu este pontul, sigur găsesc evenimentul la Unibet, între cele peste 30 de sporturi din ofertă. Apropo, ai pariat vreodată pe curse de cai sau de ogari?

Este de remarcat și numărul mare de opțiuni de pariere. Ai peste 700 de variante de pariu la meciurile importante din Liga Campionilor și minim 70 la evenimentele din ligi de rang secund. Ce-i drept, am observat că de la o vreme încoace sunt afișate doar cotele pentru 1X2 cu mai mult timp înaintea meciurilor. Restul opțiunilor de pariere este listat cu o zi-două înainte de meciuri. Acesta este un mic minus în raport cu alte case de pariuri online. Am tot încercat să găsesc și alte minusuri, pentru că nu m-a plătit nimeni să fac reclamă, dar… încă mai caut.

Unibet e bună și dacă vrei să iei o pauză de la pariurile pe fotbal. Operatorul este singurul licențiat pe România cu cameră de Bingo. Am jucat și eu o dată și mi s-a părut relaxant. Dacă îți deschizi cont, aștept un feedback.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL