Connect with us

TENIS

FOTO. Peste 100 de “veterani”au încins zgura la „Cupa Municipiului” Zalău. CLASAMENTE FINALE


Ajunsă la a X-a ediţie, tradiţionala competiţie de tenis a devenit una dintre cele mai puternice întreceri de profil din întreaga ţară. Pe podiumurile devenite din ce în ce mai “grele”, şi-au făcut apariţia şi câţiva sălăjeni


Nu mai puţin de 100 de iubitori ai acestui frumos sport au concurat pe zgura încinsă de vremea toridă din cele 3 zile ale competiţiei (3 – 5 august). ”Cupa Municipiului” Zalău, ajunsă acum la cea de-a X-a ediţie, a fost una dintre cele mai de succes ediţii, atât prin prisma numărului de participanţi sau ca nivel de performanţă a competitorilor, dar şi sub forma atmosferei create în cadrul acestui turneu, unde starea de bine, degajarea şi relaxarea era la ea acasă.

Acestea au fost posibile datorită faptului ca ediţiile precedente au fost unele reuşite, astel că peste 90 de procente dintre competitori au fost cei din anul precedent, reveniţi cu drag la Zalău, mulţi dintre ei fiind însoţiti de întreaga familie. Sunt şi jucători din alte judeţe care au renunţat la o competiţe locală pentru a putea participa la turneul de la poalele Meseşului.

Baza de Tenis a Primăriei Municipiului Zalău adună jucători din aproape toată ţara

Pe tablou s-au regăsit iubitori ai sportului cu racheta din toate zonele ţării, astfel au fost reprezentate judeţele: Sălaj, Maramureş, Satu Mare, Cluj, Bihor, Argeş, Bacău, Vrancea, Botoşani, Brăila, Iaşi, Teleorman, Suceava, Bacău, Braşov, Alba, Mureş şi Covasna. Turneul de la Zalău este unul de gradul VI, câştigătorii fiind răsplătiţi cu sume de bani, cupe, diplome.

Din judeţul Sălaj, pe podium, s-au clasat: Daniel Sitaş (locul III, +45), Dan Ruzici (III, +45), Cornel Florean (II, +50), Dorel Brisc (III, +50), Ioan Hodrea (I, +55), Viorel Cuceu (III, +60), Dumitru Mureşan (III, +60), Petru Bologa (III, +70, la cei 81 de ani), iar la categoria Open feminin s-au remarcat Daniela Ilieş (II) şi Daniela Ruzici (III).

La proba de dublu, de menţionat este reuşita lui Ioan Hodrea (locul II) şi Ioan Leitan (locul III).
Arbitrul delegat din partea Federaţiei Române de Tenis a fost Benedek Elek din Harghita, care s-a ocupat onorabil de programarea şi buna coordonare a meciurilor.

”Ne bucurăm că şi la a zecea ediţie a Cupei Municipiului Zalău au participat în jur de 100 de practicanţi ai ”sportului alb”. Considerăm că an de an vin un număr important de participanţi, deoarece sunt mulţumiţi de modul în care este organizată această competiţie, cât şi de premiile obţinute. Aceste lucruri au fost posibile deoarece, dealungul timpului am avut alături de noi Comitetul de organizare, Consiliul Local, executivul Primăriei Municipiului Zalău, pe fostul primar – Radu Căpîlnaşiu, şi pe actualul primar – Ionel Ciunt, cărora doresc să le mulţumesc în numele celor implicaţi în organizarea şi desfăşurarea celor zece ediţii. Subliniez faptul că turneul de la Zalău, de câţiva ani de zile, este cel mai mare turneu de veterani, fiindcă, pe lângă instituţia menţionată, câţiva oameni iubitori ai acestui sport investesc bani şi implicare în buna desfăşurare a acestei competiţii. Îmi exprim satisfacţia că şi această ediţie s-a bucurat de apreciere şi am primit calde mulţumiri din partea majorităţii participanţilor”, ne-a declarat Ioan Leitan, membru în Comitetul de organizare.


Clasamente finale:

Open feminin: 1. Clementina Huţu, 2. Daniela Ilieş (Zalău), 3. Anca Popa, 3. Daniela Ruzici (Zalău)

Categoria Masculin, +35: 1. Mircea Socaciu, 2. Ciprian Brudaşca, 3. Dan Topor, 3. Cristian Suciu

Categoria Masculin, +40: 1. Cosmin Sălăgian, 2. Daniel Micu, 3. Daniel Sitaş (Zalău), 3. Octavian Stan

Categoria Masculin, +45: 1. Ciprian Cuceu, 2. Radu Gal, 3. Mihai Nistorică, 3. Dan Ruzici (Zalău)

Categoria Masculin, +50: 1. Viorel Dinicu, 2. Cornel Florean (Zalău), 3. Emanoil Plăcintar, 3. Dorel Brisc (Zalău)

Categoria Masculin, +55: 1. Ioan Hodrea (Zalău), 2. Mircea Olaru, 3. Virgil Străistaru, 3. Ovidiu Busuioc

Categoria Masculin, +60: 1. Gabriel Stan, 2. Ion Chirvasuţă, 3. Viorel Cuceu (Zalău), 3. Dumitru Mureşan (Zalău)

Categoria Masculin, +65: 1. Constantin Hulpe, 2. Ion Crăciun, 3. Sterian Andrieş, 3. Ioan Sztancsuly

Categoria Masculin, +70: 1. Valeriu Ilie, 2. Ioan Budeanu, 3. Tomori Geza, 3. Petru Bologa (Zalău)


 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS