Connect with us

Ştiri din Sălaj

Incendiu violent în Crasna. Un autoturism a ars în totalitate


Un scurtcircuit a declanşat luni dimineaţa un incendiu la o maşină aflată pe raza comunei Crasna. În ciuda intervenţiilor realizate de pompierii militari de la Şimleu Silvaniei şi de un echipaj al Serviciului voluntar pentru situații de urgență Crasna, maşina s-a făcut scrum


Doar în ultima săptămână, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj (intervalul 31.07, ora 08.00 -06.08.2018, ora 8.00) a fost solicitat să intervină la un număr de 59 de evenimente, astfel: 8 de intervenţii pe linia situaţiilor de urgenţă, iar 51 de misiuni s-au axat pe acordarea primului ajutor calificat de către echipajele SMURD.

Din cele opt situaţii de urgenţă, au fost înregistrate patru incendii, este vorba de două incendii la un autoturism în Hereclean şi un autoturism în Zalău, iar două incendii de vegetaţie uscată pe un teren din Zalău, respectiv Ilişua (comuna Sărmăşag).

Totodată, a fost înregistrată o asanare de muniţie (în curtea unei gospodării din localitatea Zalău) şi trei deplasări fără intervenie (la două nu s-a confirmat situaţia de urgenţă).

În cursul zilei de luni, în Sălaj a avut un nou incendiu la un autoturism, al treilea în ultimele şapte zile!?

“Luni dimineaţa, la ora 08.49 Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei şi SVSU Crasna au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la un autoturism situat în apropierea localităţii Crasna. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (scurtcircuit), iar autoturismul a ars în totalitate”, se arată într-un comunicat emis de reprezentanţii ISU Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj