Connect with us

Editorial

EDITORIAL. Felicitări Asociaţiei Club Sportiv Cavalerii

Într-o perioadă în care toată lumea aşteaptă să primească fără a oferii ceva în schimb, iată că există şi oameni cu iniţiativă. Astfel de oamenii sunt membrii Asociaţiei Club Sportiv Cavalerii, o asociaţie care devine specialist a organizării evenimentelor sportive de caritate.

Este de salutat o astfel de iniţiativă şi mi-ar place să văd tot mai multe astfel de evenimente.

Iată că după ani şi ani a evenimentului caritabil ”Memorialul Radu Gog”, unul din membrii Asociaţiei, un om sufletist, s-a gândit la unul din cei mai mari arbitrii ai României, Otto Anderco.

Aflat în suferinţă de câţiva ani, fostul arbitru international îţi duce existenţa retras din lumea cu care suntem noi obişnuiţi, măcinat de suferinţa unei boli.

Chiar dacă majoritatea oamenilor ne aducem aminte de cei care au făcut lucruri deosebite doar când aceştia nu mai sunt, iată că, există oameni cu suflet mare care îşi amintesc de marii performeri şi când aceştia sunt retraşi şi majoritatea omenirii i-a uitat. Rar se întâmplă asemenea lucruri şi m-am bucurat să văd că există încă asemenea oameni, oameni pe care uneori alţi oameni îi judecă prin perspectiva orientării politice.

Felicitări Robert Goie ţie şi colegilor tăi pentru iniţiativă şi sper ca la un moment dat să existe oameni care să vă urmeze exemplul şi să se organizeze astfel de evenimente sportive şi pentru alţi oameni, fie că au avut şi au legătură cu sportul fie că nu.

Important este să facem ceva pentru a ne ajuta unii pe alţii fără a cere susţinere financiară de la autorităţile statului. În încheiere, nu vreau să dau un ton negativ acestui material, dar vreau să-i trag de mânecă pe cei responsabili de anumite promisiuni şi spun doar atât:

”Dragi politicieni, nu uitaţi promisiunea făcută şi chiar dacă a fost doar o propunere într-o şedinţă de consiliu local a unui ţărănist, puneţi proiectul pe ordinea de zi, votaţi-l, şi să vedem odată că avem în Zalău un stadion care poartă numele celui pe care trebuie să-l poarte!”

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Editorial