Connect with us

FOTBAL

Victorie cu emoţii pentru Luceafărul Bălan cu Agronova Dragu


Formaţia pregătită de Emil Ionaş a avut nevoie de prelungiri pentru a se impune în faţa Agronovei Dragu. Acest meci a consemnat şi un eveniment mai special, având în vedere că Daniel Miron şi Florin Miron, adică fiu şi tată, s-au întâlnit din nou în postura de adversari. Duelul a fost câştigat clar de fiu, care a fost şi cel mai bun jucător de pe teren


După o victorie uşoară cu Largiana Românaşi, obţinută în prima fază a Cupei României, Luceafărul Bălan a dat peste Agronova Dragu. Acest meci nu a însemnat doar un duel decisiv pentru calificarea în faza a III-a a Cupei României, ci şi un duel special, între tată şi fiu.

Este vorba despre Florin Miron, de la Agronova Dragu şi Daniel Miron, de la Luceafărul Bălan. Ultimul a ajuns în curtea grupării conduse de Radu Pop chiar în această vară. Să spunem că cei doi s-au mai întâlnit ca adversari, într-un duel Agronova Dragu – CS Hida.

Acum, ca şi atunci, duelul a fost câştigat de fiul Daniel Miron. Dacă atunci, talentatul jucător a fost decisiv pentru CS Hida cu o dublă, de această dată, “Duţu” a fost de netrecut la mijlocul terenului.

Cu toate acestea, Agronova a deschis scorul, în urma unei centrări din corner, fructificate de Marius Cristea. Chiar dacă Bălanul a căutat în permanenţă golul egalizator, acesta nu a venit până la pauză.

După revenirea de la cabine, jucătorii Luceafărului au fost mult mai motivaţi şi în cele din urmă, Iuliu Lăcătuş a înscris din 6 m, după o centrare perfectă oferită de Andrei Petruş.

Jucătorii Luceafărului au acuzat în permanenţă jocul dur al celor din Dragu şi în minutul 70, Stăicuţa Varga a fost eliminat, însă nu pentru ceva fault grosolan, ci pentru că a şutat mingea după fluierul arbitrului. Una peste alta, jocul a intrat în prelungiri, cu o dominare copioasă din partea elevilor lui Emil Ionaş.

După alte numeroase ratări, când toată lumea se aştepta ca meciul să se decidă la loviturile de departajare, a venit golul lui Iuliu Lăcătuş din minutul 118, decisiv pentru calificarea Bălanului în faza următoare a Cupei României.

“A fost un meci foarte greu. Cei de la Dragu au jucat cu multă ambiţie, pentru mine personal a fost un meci cu o mare încărcătură. Nu mi-a fost uşor să joc împotriva echipei din comuna natală, dar mai ales împotriva tatălui meu. E bine că am câştigat până la urmă şi am debutat cu dreptul la noua echipă. La Bălan am întâlnit un grup unit, o echipă foarte tânără şi sper să avem rezultate cât mai bune”, ne-a declarat Daniel Miron.


Luceafărul Bălan – Agronova Dragu 1 – 1 (0 – 1), 2 – 1 d.p.

Au marcat:  Iuliu Lăcătuş (‘67 şi 118), respectiv Marius Cristea (‘9)

Luceafărul: Marius Groza – Manix Oros, Marius Colciar, Gabriel Lăcătuş, Ionuţ Noje, Daniel Miron, Cătălin Coste, Andrei Petruş, Darius Colciar (cpt.), Iuliu Lăcătuş şi Vasile Damşa. Rezerve: Cătălin Clepa, Andrei Clepa, Constantin Ghiurea, Răzvan Forna, Sergiu Onaţ, Paul Martin şi Vlăduţ Sav. Antrenor: Emil Ionaş

Agronova: Tivadar Attila – Valentin Lingurar, Florin Miron (cpt.), Marius Cristea, Patriţiu Varga, Zorro Ciuciu, Totoşel Varga Daniel Barro, Darius Tivadar, Natanael Varga şi Stăicuţa Varga. Rezerve: Dorin Copaciu, Alin Gal, Ionuţ Copaciu şi Bobi Ciuciu. Delegat: Dumitru Ciuciu

Au arbitrat: la centru: Bogdan Cozorici (Zalău), asistenţi: Alexandra Opriş (Bocşa) şi Lavinia Cucuian (Păuşa)

Jucătorul meciului: DANIEL MIRON


 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL