Connect with us

ATLETISM

Paula Todoran, vicecampioană naţională la 10.000 m


Cea mai bună sportivă a județului Sălaj din 2017 din rândul practicanților ramurilor olimpice a cucerit un nou titlu de vicecampioană națională și se pregătește pentru ”europenele” de la Berlin


Cel mai bun produs al Clubului Sportiv Municipal Zalău pare să îşi menţină supremaţia de sportivul numărul 1 şi în 2018. Paula Todoran, componenta secţiei de atletism de la CSM Zalău, sportiva antrenată de Mirel Seişanu, se menţine la un nivel ridicat şi reprezintă cu mândrie şi la cel mai înalt nivel culorile clubului din urbea de la poalele Meseşului.

Aflată în plină pregătire pentru cursa de maraton din cadrul Campionatelor Europene de Atletism de la Berlin, competiţie ce va avea loc în perioada 7 – 12 august, Paula a luat startul, la mijlocul săptămânii trecute, în cursa de 10.000 de metri din cadrul Campionatelor Naţionale de Atletism de la Piteşti.

După o cursă desfăşurată pe o vreme destul de nepotrivită pentru o astfel de distanţă, sportiva de la CSM Zalău a reuşit să încheie competiţia pe locul secund, cu un rezultat de 35 de minute, 42 de secunde şi 3 sutimi de secundă, în spatele Cristinei Simion de la CSA Steaua Bucureşti / CSU Arad (35’37’’83.).

Pentru Paula Todoran urmează cursa de maraton din cadrul Campionatului European de Atletism de la Berlin, cursă programată în ultima zi a campionatelor.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM