Connect with us

FOTBAL

Emil Ionaş – antrenor Luceafărul Bălan: “Avem o echipă tânără şi sperăm să fim primiţi în Liga a IV-a”


Tehnicianul îşi doreşte ca noua echipă de seniori de la Luceafărul Bălan să fie primită încă din acest sezon în eşalonul al patrulea deşi în ultima perioadă, Luceafărul a activat în competiţiile organizate de AJF doar la juniori


După o pauză de aproape 3 ani, Luceafărul Bălan şi-a format o nouă echipă de seniori, cu care s-a înscris în Cupa României. Debutul a fost unul perfect, iar formaţia antrenată de Emil Ionaş a trecut cu 5 – 0 în prima fază de Largiana Românaşi.

Luceafărul Bălan îşi continuă parcursul în Cupă, dar ar vrea ca din noul campionat să fie primită direct în Liga a IV-a.

“A fost primul meci pentru această echipă şi încă se vede că avem mult de muncă până când se formează relaţiile de joc. Echipa este tânără, jucătorii au potenţial şi noi sperăm să fim primiţi în Liga a IV-a, fiindcă ar fi păcat pentru juniorii pe care îi avem în cadrul clubului. În perioada următoare ne vom mai întări şi vrem să ajungem cât mai departe şi în Cupă. A fost o victorie clară cu Largiana Românaşi, dar scorul putea fi şi mai mare, însă am ratat mult. Pentru noi sunt foarte importante aceste meciuri, fiindcă până la începerea campionatului mai putem să ne punem la punct relaţiile de joc”, ne-a declarat Emil Ionaş.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL