Connect with us

FOTBAL

Amical cu juniorii republicani de la “U” Cluj pentru Dumbrava Gîlgău


Gruparea antrenată de Marius Paşca s-a reunit ieri seară şi joi va disputa primul meci amical, înainte de startul noului sezon


An de an, Dumbrava Gîlgău este mereu o formaţie cu pretenţii la titlul judeţean, iar în urmă cu două sezoane, visul formaţie s-a îndeplinit şi gruparea din comuna Bălan a cucerit, în premieră, locul 1.

Din păcate, după o dublă manşă cu Unirea Tăşnad, Dumbrava a ratat promovarea în Liga a III-a, însă a rămas o pretendentă la titlu şi în sezonul trecut, luptându-se la “baionetă” cu Rapid Jibou şi Unirea Mirşid pentru locul 1.

De această dată, Unirea Mirşid a avut câştig de cauză, iar acest eşec i-au motivat şi mai tare pe conducătorii Dumbravei să realizeze achiziţii importante pentru noul sezon, pentru a cuceri un nou titlu judeţean.

Momentan, la gruparea antrenată de Marius Paşca au ajuns doar Marius Haiduc şi Mihai Brînduşe, însă în cel mai scurt timp, vor fi realizate şi actele de transfer ale lui Raul Brînduşe, cel care va reveni astfel la Gîlgău-Almaşului, după un sezon petrecut la Rapid Jibou, Raul făcând parte din lotul cu care Dumbrava Gîlgău a cucerit titlul judeţean în sezonul 2016 – 2017.

În vederea pregătirii pentru noul sezon competiţional, fosta campioană judeţeană s-a reunit marţi seară, efectuând şi primul antrenament.

Mai mult, joi, gruparea antrenată de Marius Paşca are deja programat primul meci amical, şi nu unul oarecare. Astfel, Dumbrava Gîlgău va da piept, de la ora 19.30, pe Gîlgău Arena, cu echipa juniorilor republicani de la “U” Cluj, echipă în care i-am putea regăsi şi pe doi sălăjeni, este vorba de Iustin Ardelean şi Andrei Pop.

“Am început ieri pregătirile pentru noul sezon şi voi vom avea deja primul amical. Vom întâlni pe teren propriu echipa juniorilor republicani de la “U” Cluj. Pot să spun că îmi mai doresc încă 2 – 3 jucători din judeţ, iar obiectivul pentru sezonul următor rămâne, ca de fiecare dată, cucerirea titlului judeţean”, ne-a declarat Marius Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL