Connect with us

FOTBAL

Bogdan Unguruşan se antrenează cu o echipă din Liga a III-a


Pentru a nu îşi ieşi din formă, fundaşul zălăuan se pregăteşte în această perioadă cu Sănătatea Cluj, dar deocamdată nu ia în calcul să joace la gruparea din eşalonul al treilea


Fie că a evoluat la Universitatea Cluj, Pandurii Târgu Jiu sau FC Botoşani, Bogdan Unguruşan a fost un jucător de bază şi a adunat peste 200 de meciuri la nivelul primului eşalon.

În ultimul an şi jumătate, fundaşul zălăuan a evoluat la FC Botoşani, formaţie de care s-a despărţit în această vară, după ce şi-a terminat contractul.

Fotbalistul de 35 de ani a şi declarat că mai poate face faţă în primul eşalon, însă pe adresa sa încă nu au sosit oferte din Liga 1, cu atât mai mult cu cât campionatul 2018 – 2019 a şi început deja. Oferte serioase nu au venit nici din liga secundă, doar din străinătate, însă Bogdan Unguruşan exclude să plece în afara ţării.

În tot această perioadă, Bogdan Unguruşan vrea să rămână în formă până ce va lua o decizie în privinţa viitorului său fotbalistic, astfel că de câteva zile el se antrenează cu Sănătatea Cluj. La formaţia clujeană a fost deja la câteva antrenamente, însă deocamdată, fotbalistul exclude varianta de a evolua în Liga a III-a pentru “viruşii verzi”.

“Am fost la câteva antrenamente la Sănătatea Cluj şi voi mai merge să mă pregătesc pentru a nu îmi ieşi din formă. În cazul în care apare o ofertă bună vreau să fiu pregătit. Deocamdată nu mă gândesc să joc în Liga a III-a”, ne-a declarat Bogdan Unguruşan.

În cazul în care pe adresa sa nu soseşte o ofertă clară de la o echipă din ligile superioare, Bogdan Unguruşan ia în calcul să renunţe la fotbalul de performanţă.

“Dacă nu primesc o ofertă de la vreo echipă din primele ligi nu cred că mai are rost să continui. Nu se rentează să mă duc acum să joc prin Liga a III-a. Cu Sănătatea Cluj deocamdată doar mă antrenez”, a mai spus zălăuanul.

Cu Sănătatea Cluj se mai antrenază în această perioadă şi fostul jucător de la Dinamo, Lucian Goian, care în toamnă va pleca să joace în India.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL