Connect with us

FOTBAL

Gabriel Vaşvari: “Sper ca în Liga 1 să ajungă cât mai mulţi fotbalişti sălăjeni, dar prima dată trebuie ca în Sălaj să apară o echipă de Liga a III-a”


Mijlocaşul zălăuan a rămas cam singurul fotbalist din Sălaj ce activează în primul eşalon, el debutând pentru noua sa echipă Sepsi Sf. Gheorghe încă din prima etapă. Tot în prima rundă, în lotul unei formaţii de primă ligă s-a mai aflat şi sălăjeanul Daniel Teodor Pop, find rezervă la Gaz Metan Mediaş în meciul cu Concordia Chiajna


Sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 de fotbal a început la finalul săptămânii trecut, dar din păcate, Sălajul are tot mai puţin jucători la acest nivel. Doar Gabriel Vaşvari a putut fi văzut la treabă în prima etapă, el debutând pentru noua sa echipă – Sepsi Sfântu Gheorghe în partida de la Târgu Mureş cu AFC Hermannstadt.

Mijlocaşul de 31 de ani şi-ar dori cât mai mulţi fotbalişti din Sălaj să ajungă la acest nivel, însă este de părere că primul lucru esenţial este ca în judeţul nostru să apară o echipă de Liga a III-a.

“Sper să ajungă cât mai mulţi jucători din Sălaj în Liga 1. Am văzut că acum sunt câteva şcoli de fotbal unde juniorii pot creşte, dar prima dată trebuie ca Sălajul să aibă o echipă de Liga a III-a, unde jucătorii să poată face pasul după terminarea junioratului. Este un mare minus că un judeţ şi un oraş precum Zalăul nu are măcar o echipă de Liga a III-a. Este dureros şi sper ca această pauză fără fotbal să se termine cât mai repede”, a spus Gabriel Vaşvari.

În lotul unei echipe din Liga 1 se mai află şi sălăjeanul Daniel Teodor Pop, care a fost rezervă la Gaz Metan Mediaş, în partida de luni, cu Concordia Chiajna.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL