Connect with us

HANDBAL

HC Zalău transferă cinci handbaliste internaţionale de la tineret!


După ce săptămâna trecută, Alexandra Pricop a fost prima achiziţie la HC Zalău, formaţia condusă de Gheorghe Tadici a reuşit să mai transfere nu mai puţin de cinci handbaliste, care au participat cu naţionala de tineret la Campionatul Mondial din Ungaria


HC Zalău a început de o săptămână pregătirile pentru noul campionat, iar din primele zile a reuşit şi prima achiziţie, este vorba despre interul Alexandra Pricop, care a fost adusă de la Marta Baia Mare.

De joi, formaţia zălăuană a plecat în cantonament, iar Gheorghe Tadici a şi spus că până la început de săptămână va reuşi să definitiveze lotul şi că urmează să mai facă transferuri.

Acest lucru s-a şi întâmplat, astfel că Gheorghe Tadici a reuşit să transfere nu mai puţin de cinci handbaliste, toate fiind internaţionale de tineret, care au participat cu România, la Campionatul Mondial din Ungaria.

Este vorba de portarul Cristina Lung, extrema stânga Andreea Mihart, pivotul Teodora Popescu, interul dreapta Bianca Berbece şi Alexandra Severin, ce joacă pe postul de centru.

Trei din cele cinci handbaliste vin de la echipe din Liga Naţională, este vorba de Cristina Lung (SCM Craiova), Andreea Mihart (Danubius Galaţi) şi Teodora Popescu (SCM Craiova), în timp ce Bianca Berbece a jucat ultima dată la Activ Plopeni în liga secundă, iar Alexandra Severin  vine de la Dinamo Bucureşti.

 

Mai multe amănunte în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL