Connect with us

DIVIZIA A1

Zălăuanul Tudor Magdaş va evolua la Steaua


După ce în sezonul trecut a câştigat eventul cu Tricolorul Ploieşti, voleibalistul a acceptat o nouă provocare şi din toamnă va juca pentru o altă formaţie importantă din Divizia A1, este vorba de medaliata cu bronz în stagiunea trecută – Steaua Bucureşti


Deşi are doar 20 de ani, zălăuanul Tudor Magdaş are în palmares multiple medalii şi campionate câştigate la juniori, dar şi eventul cucerit la seniori cu Tricolorul Ploieşti, în stagiunea trecută.

La campioana României, voleibalistul a evoluat doar câteva luni, iar contractul său a expirat odată cu terminarea sezonului 2017 – 2018.

Cum nici situaţia clublui prahovean nu este una clară, Tudor Magdaş s-a despărţit în această vară de Tricolorul, dar pe adresa sa au sosit mai multe oferte, atât de la echipe din campionatul intern, cât şi din străinătate.

Nicio ofertă nu a venit şi din partea Zalăului, deşi Tudor Magdaş şi-ar fi dorit să joace acasă, în oraşul său natal. Până la urmă, zălăuanul a acceptat să joace din toamnă pentru Steaua Bucureşti.

“M-am înţeles cu cei de la Steaua Bucureşti şi urmează să semnez cu ei. Am avut mai multe oferte, de la o echipă din liga secundă din Germania, dar şi din România, de la CSM Câmpia Turzii, Unirea Dej, Unviersitatea Cluj, dar şi Arcada Galaţi. Am ales Steaua pentru colectiv, fiindcă sunt foarte mulţi jucători tineri. Cu mulţi dintre ei am fost coleg la loturile naţionale de juniori. Îmi propun să joc cât mai mult la Steaua şi să ne batem la un loc cât mai fruntaş. Suntem conştienţi că nu avem echipă de calibrul celor din Zalău sau Galaţi, dar nu ne vom da la o parte şi vom lupta pentru primele locuri”, ne-a declarat Tudor Magdaş, care după un prim sezon în Divizia A1 a jucat deja pentru două echipe, CSS 2 Baia Mare şi Tricolorul Ploieşti.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1