Connect with us

FOTBAL

GOLGHETER “DE RASĂ”. Ciprian Pavel a marcat o treime din golurile campioanei Unirea Mirşid


Atacantul campioanei Sălajului s-a clasat pe locul secund în clasamentul celor mai buni marcatori din Liga a IV-a. “Pentru mine nu a fost o prioritate să devin golgheter”, ne-a spus Ciprian Pavel


Dacă în sezonul 2016 – 2017, Ciprian Pavel reuşea să devină golgheterul campionatului cu 52 de goluri, să spunem că o situaţie asemănătoare s-a petrecut şi în acest campionat, când Nicolae Rad a devenit cel mai bun marcator tot cu acelaşi număr de goluri.

În această ediţiei, Ciprian Pavel s-a clasat pe locul secund, cu 48 de reuşite din totalul de 144 marcate de Unirea Mirşid, însă etape bune s-a aflat în fruntea acestui top.

Pavel a fost o “maşinărie” de goluri la Unirea Mirşid şi a înscris în 13 din cele 26 de etape. La fel ca şi Nicolae Rad, atacantul de la Mirşid a marcat cele mai mult goluri tot în meciul cu CS Hida, în poarta căreia a înscris nu mai puţin de 12 goluri.

În acel meci s-a înregistrat şi scorul campionatului, formaţia antrenată de Mihai Bode reuşind să se impună cu 22 – 1!

“Nici în sezonul trecut, dar nici acum,  pentru mine nu a fost o prioritate să devin golgheter. Sincer, nu mă interesează altceva decât să îmi ajut echipa la fiecare meci”, a spus Ciprian Pavel.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL