Connect with us

HANDBAL

EXCLUSIV: HC Zalău a reuşit primul transfer!


Formaţia antrenată de Gheorghe Tadici a început pregătirile cu noutăţi la nivel de lot, astfel că prima achiziţie a verii la formaţia zălăuană este o handbalistă de mare perspectivă – Alexandra Pricop de la Marta Baia Mare


După o vacanţă de aproape două luni, HC Zalău a început pregătirile pentru noul sezon cu noutăţi la nivel de lot.

Astfel, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici a bifat şi primul transfer al verii, este vorba de o handbalistă de 19 ani, care vine de la Marta Baia Mare.

Alexandra Pricop (n.25.01.1999) este prima achiziţie a verii la gruparea sălăjeană ea evoluând pe postul de inter, dar poate fi folosită şi pe postul de centru.

Handbalista de 19 ani a terminat junioratul la Marta Baia Mare, dar  a evoluat cu dublă legitimare şi la Minaur Baia Mare, cu care a promovat în Liga Naţională. Alexandra Pricop (183 cm) a reuşit în sezonul trecut al ligii secunde să marcheze peste 60 de goluri la Minaur, iar anul trecut a fost convocată şi la lotul naţional de tineret.

În luna mai, Alexandra Pricop a fost declarată cea mai bună jucătoare la turneul final al junioarelor I ce a avut loc la Târgu Mureş. Cu echipa de la Marta Baia Mare ea a devenit vicecampioană naţională la junioare I.

 

Mai mult amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL