Connect with us

Ştiri din Sălaj

TRAGEDIE în Şimleu Silvaniei. A murit îngropat de viu. FOTO


În timp ce efectua lucrări pentru extinderea reţelei de canalizare pe o stradă din oraşul de sub Măgura, un bărbat de 48 de ani a murit într-un mod tragic, după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el. Pompierii au intervenit rapid, însă acesta a fost scos fără suflare


Tragedie în Şimleu Silvaniei. Un bărbat a murit îngropat de viu.

Totul s-a petrecut în jurul orei 10.00. Pe strada Cehei din oraşul de sub Măgura se efectuau lucrări pentru extinderea reţelei de canalizare.

Din nefericire, în timp ce un muncitor de 48 de nai care executa lucrări de amenajare într-un şanţ, un mal de pământ s-a prăbuşit peste acesta, îngropându-l de viu. Imediat s-a efectuat apelul de urgenţă 112 şi în cel mai scurt timp, la faţa locului au ajuns două autospeciale şi o ambulanţă SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Şimleu Silvaniei.

“Luni dimineaţa, la ora 10.06, dispeceratul ISU-ambulanţă a fost anunţat prin numărul de urgenţă 112 despre producerea unui eveniment pe strada Cehei, din localitatea Şimleu Silvaniei. Un muncitor care executa lucrări de amenajare a unei reţele de canalizare într-un sanţ, a fost surprins de un mal de pământ care s-a prăbuşit peste el”, se arată într-un comunicat al ISU Sălaj.

Victima a fost găsită şi dezgropată, însă din nefericire era decedată. În cauză, se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii vor continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a încadrări juridice din Codul Penal.

“În timpul serviciului, în timp ce efectua lucrări de canalizare, în localitatea Cehei, un muncitor a fost surprins de un mal de pământ care a căzut peste el şi a decedat. Se va deschide un dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate încadrarea juridică din Codul Penal art. 349 sau art 350, ambele privind securitatea şi asigurarea sănătăţii la locul de muncă”, ne-a declarat comisar şef Florin Popiţ, şeful Serviciului Cabinet.

Bărbatul decedat era angajat la Compania de Apă Someş SA, secţia Şimleu Silvaniei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj