Connect with us

HANDBAL

Teodora Bloj s-a transferat la noua echipă a Bistriţei


Fostul inter al Zalului s-a despărţit după doar un an de Corona Braşov şi a ajuns la Gloria 2018 Bistriţa, acolo unde se doreşte un proiect îndrăzneţ


Timp de 10 ani, Teodora Bloj a evoluat în străinătate, la echipe din Ungaria (Szeged KKSE, Hódmezővásárhely LKC şi Siófok KC) şi Germania (TuS Metzingen şi HSG Pforzheim). În anul 2015, când  a revenit în ţară, handbalista a vrut să ajute echipa din oraşul natal şi unde şi-a început activitatea sportivă. Astfel, în sezonul 2015 – 2016, puternicul inter a îmbrăcat tricoul formaţiei SCM Mureşul Târgu Mureş. Gruparea din Mureş nu a putut însă rupe gura târgului în Liga Naţională, retrogradând după doar un sezon. Bloj a reuşit însă să se remarce, fiind una dintre golgheterele echipei. Pentru ea, a urmat transferul la HC Zalău, acolo unde handbalista a fost una dintre cele mai bune marcatoare.

După doi ani, Bloj s-a despărţit de gruparea de la poalele Meseşului şi a semnat un contract cu Corona Braşov. Sub Tâmpa, jucătoarea nu a putut străluci şi nici nu avea cum, atâta timp cât Corona a avut unul dintre cele mai modeste sezoane din ultimii ani.  În această vară, handbalista s-a despărţit de Corona şi a discutat cu mai multe echipe.

Până la urmă, ea a ajuns la un acord cu CS Gloria 2018 Bistriţa – noua denumire a echipei de handbal din Bistriţa. De fapt, în această vară, la gruparea din judeţul Bistriţa-Năsăud s-a realizat o puternică campanie de achiziţii, astfel că pe lista de veniri o putem remarca şi pe o internaţionala Valentina Elisei-Ardean! De precizat că, în sezonul trecut, CSM Bistriţa a fost aproape de calificarea în cupele europene, după un duel la distanţă cu HC Zalău. Până la urmă, gruparea sălăjeană s-a clasat pe locul 5 şi a ajuns în Europa.

“Am ajuns la Bistriţa pentru că mi-a plăcut proiectul de aici. Îmi place dorinţa clubului CS Gloria de a progresa de la an la an. Sper ca finalul acestui sezon să ne găsească pe un loc de cupă europeană. Aceasta este dorinţa mea pentru noul sezon. În ce priveşte despărţirea de Corona, vreau să spun că nu mai putut rămâne la Braşov deoarece am simţit că acolo nu m-am acomodat aşa cum ar fi trebuit. Oricum, ne-am despărţit pe cale amiabilă şi chiar vreau să le urez mult succes pe viitor celor de la clubul de  sub Tâmpa”, a declarat Teodora Bloj pentru Sportul Sălăjean.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL