Connect with us

HANDBAL

COMEBACK SPECTACULOS. Paula Vişan poate reveni la HC Zalău!


Aflată la final de contract, experimentatul portar s-a despărţit în această vară de gruparea sălăjeană, însă ar putea îmbrăca tricoul Zalăului şi în sezonul viitor. “Şansele ca ea să joace din nou la HC Zalău sunt cam de 70%”, a precizat Gheorghe Tadici


În ultimele două sezoane, portarul Paula Vişan-Teodorescu (n. 26 martie 1984) a fost una dintre piesele de bază a echipei pregătite de Gheorghe Tadici. Atât în campionat unde HC Zalău a cucerit şi o medalie de bronz, cât şi în cupele europene acolo unde Zalăul a ajuns în sferturile de finală ale Cupei EHF, experimentata “portăriţă” şi-a pus amprenta în prestaţiile echipei.

Aflată la final de contract, handbalista în vârstă de 34 de ani a anunţat încă din finalul sezonului trecut că nu îşi va prelungi angajamentul cu HC Zalău şi că există posibilitatea ca ea să se retragă din activitate!?

“Voi pleca de la Zalău. Cu părere de rău, mă despart de HC Zalău, dar uneori în viaţă trebuie să facem alte alegeri. În acest moment, atât pot să spun. Deocamdată, merg acasă la familie, la Focşani. Aştept o gură mare de aer, iar apoi voi vedea”, spunea “portătiţa” acum două luni pentru Sportul Sălăjean.

Între timp, în Liga Florilor a fost pauză, dar echipele din prima ligă încep să se reunească, astfel că lunea viitoare şi HC Zalău sună adunarea.

Până atunci, managerul Gheorghe Tadici doreşte să ştie în linii mari pe ce jucătoare se va baza în sezonul 2018 – 2019. În acest moment, la nivel de portari, Zalăul are doar o singură certitudine, Raluca Kelemen.

0Aceasta, având în vedere că situaţia Adinei Sabou este incertă din cauza unor probleme medicale şi Tadici va lua o decizie doar după ce zălăuanca va efectua normele de control programate chiar după revenirea din vacanţă.

În ce o priveşte pe Kelemen, tânărul goal-keeper face minuni în Ungaria, acolo unde România participă la Campionatul Mondial Under 20. În fiecare partidă disputată la Debrecen, “portăriţa” în vârstă de 20 de ani s-a remarcat între buturile Naţionalei.

Cu toate acestea, HC Zalău nu poate rămâne doar în Kelemen pe postul de portar, cu atât mai mult cu Valentina Panici şi compania vor evolua în sezonul viitor şi în cupele europene.

Pentru aceasta, conducerea clubului a avut mai multe runde de discuţii cu… Paula Vişan şi există posibilitatea ca valorosul portar să îşi continue activitatea la poalele Meseşului!

Această variantă a confirmată şi de conducerea clubului. Aflat în Ungaria cu Naţionala U20, Gheorghe Tadici a precizat pentru Sportul Sălăjean că Raluca Kelemen a avut prestaţii bune în tricoul “tricolor”, dar încă nu poate fi portarul de bază al Zalăului, mărturisind că şansele ca Paulşa Vişan să revină sunt mari!

“Raluca Kelemen ne-a ajutat foarte mult la Mondiale. În meciul cu Japonia a avut o contribuţie decisivă la victorie, a apărat bine şi în meciul cu Olanda, dar mai ales în partida cu Angola. A avut un meci mai slab cu Danemarca, dar nici nu a putut face mare lucru atâta timp cât nu a avut apărare în faţă. Aceste evoluţii o pot ajuta să capete experienţă. Până să ajungă portăriţa de bază a echipei de club mai este, fiindcă foarte probabil se va întoarce Paula, care are experienţă în plus. Paula Vişan ar putea să revină la HC Zalău. Şansele ca ea să joace din nou la Zalău sunt cam de 70%”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Mai multe, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 11 iulie.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL