Connect with us

DIVERSE

Flore Pop: “Sperăm că Dia Guard Divino a făcut cinste judeţului Sălaj la Campionatul Național de la Alba Iulia”


Chiar dacă nu a repetat performanța de anul trecut, conducătorul campioanei Sălajului a ținut să îi felicite pe jucători pentru parcursul din tot acest sezon


 La Campionatul Național de minifotbal de la Alba Iulia, Sălajul a avut două reprezentante, Autovip Șimleu Silvaniei și Dia Guard Divino.

Dacă Autovip nu a reușit să iasă din grupe, deși a strâns 5 puncte, Dia Guard Divino a câștigat o grupă foarte puternică, din care a făcut parte și campioana en-titre.

Campioana Sălajului s-a oprit însă în sferturi, fiind eliminată de Borussia Hermannstadt, astfel că în acest an a trebuit să se mulțumească cu o clasare în primele opt echipe din țară, după ce anul trecut, Dia Guard Divino termina turneul final pe locul 4.

Chiar dacă nu a repetat performanța de anul trecut, conducătorul campioanei Sălajului – Flore Pop a ținut să îi felicite pe jucători pentru parcursul din tot acest sezon, dar și pe toate persoanele care fac parte din echipă.

“Vreau să felicit toți oameni care fac parte din echipa Dia Guard Divino. De la an la an echipele de la turneul fina sunt tot mai bune şi mai pregătite. A fost un turneu bun pentru noi, în care am câştigat grupa din care a făcut parte şi campioana en-titre, cea mai bună şi profesionistă echipă de minifotbal din România pe care am reuşit să o învingem. Este greu dacă nu ai cel puţin patru rezerve de aceeaşi valoare cu titluarii ca să poţi face schimbări, fiindcă oboseala după 3 – 4 meciuri se simte. Vreau să le mulţumesc băieţilor pentru efortul care l-au depus, să vină şi să îşi rupă o parte din timpul liber. Le mulţumesc lui Ciprian Pop, Florin Sur şi Florin Marian Raţ pentru susţinerea financiară, care au făcut eforturi de a nu lipsi ceva de la echipă. Sperăm că am făcut cinste judeţului Sălaj cu o clasare în primele opt echipe, cele mai bune din România. Felicitări tuturor pentru acest frumos sezon. Acum urmează o pauză binemeritată, iar în campionatul următor sperăm să fim mai buni”, a declarat Flore Pop.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE