Connect with us

HANDBAL

 HC Zalău sună adunarea


După o vacanţă de aproape două luni, gruparea de la poalele Meseşului se reunşete luni pentru a pregăti sezonul 2018 – 2019, care va debuta pe 2 septembrie


De la finalul lunii mai, handbalistele de la HC Zalău au intrat într-o binemeritată vacanţă, după un sezon epuizant, în care au susţinut nu mai puţin de 40 de meciuri în toate cele trei competiţii, Liga Naţională, Cupa EHF, dar şi Cupa României.

Jucătoarele de la formaţia zălăuană se bucură de ultimele zile libere, iar de săptămâna viitoare urmează să revină la treabă, luni fiind programată reunirea lotului.

“Reunirea lotului va avea loc luni. Vom vedea în ce stare vin fetele după această vacanţă şi în primele două zile vor avea loc câteva testări. Ne vom pregăti câteva zile la Zalău pentru ca jucătoarele să se acomodeze cu efortul, după care vom pleca în cantonament”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Deocamdată, HC Zalău este singura echipă din Liga Naţională care nu a bifat niciun transfer, însă odată după reunirea lotului, la echipă vor apărea şi noutăţi. “Aşteptăm să se relanseze piaţa şi vom face şi transferuri”, a mai spus antrenorul.

După câteva zile de pregătire, fetele de la HC Zalău vor pleca în cantonament la Cheile Grădiştei, acolo unde se vor pregăti timp de o săptămână. În luna august, formaţia zălăuană va participa la mai multe turnee de pregătire, iar unul va avea loc în perioada 17 – 18 august, la Rm. Vâlcea. În perioada 24 – 26 august, cu o săptămână înainte de startul campionatului, HC Zalău va organiza un turneu de pregătire în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

Noul campionat din Liga Naţională va debuta pe 2 septembrie, HC Zalău urmând să joace în prima etapă pe teren propriu cu campioana României, CSM Bucureşti.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL