Connect with us

HANDBAL

O fostă “portăriţă” de la HC Zalău ajunge la Bistriţa


Împrumutată în sezonul trecut de la formaţia zălăuană la HCM Slobozia, Ana Maria Inculeţ va continua să joace în Liga Naţională, dar la  CS Gloria Bistriţa


Din 2013 şi până în vara anului 2017, Ana Maria Inculeţ a fost în lotul lui HC Zalău, însă în ultimul an nu a jucat foarte mult, având o concurenţă serioasă cu Paula Vişan. Cum în vara trecută, la Zalău a fost adusă Raluca Kelemen, conducerea a luat deciza ca Ana Maria Inculeţ să fie împrumutată la HCM Slobozia. După terminarea stagiunii 2017 – 2018, HCM Slobozia a retrogradat în liga secundă, “portăriţa” va putea fi văzută tot în primul eşalon. Liberă de contract, Inculeţ şi-a găsit deja o nouă echipă şi a semnat cu CS Gloria Bistriţa.

Am ales să joc la Gloria 2018 Bistriţa Năsăud pentru că este o echipa aflată într-un continuu progres şi a făcut o figură frumoasă în precedentele sezoanele ale ligii Florilor. Sunt încrezătoare şi îmi doresc să ajut echipa la îndeplinirea tuturor obiectivelor. Aştept cu nerăbdare să iau primul contact cu colegele şi echipa tehnica dar şi cu publicul bistriţean”, a declarat Ana Maria Inculeţ pentru Sportul Bistriţean.

La Gloria, Inculeţ se va “bate” pentru postul de portar cu Ana Măzăreanu şi zălăuanca Lia Sântămărean.Tot în această vară, formaţia bistriţeană a mai reuşit câteva transferuri de marcă, este vorba de Ardean Elisei şi Teodora Bloj.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL