Connect with us

Fără categorie

VIS ÎMPLINIT! Adolescenta abandonată la naştere, şi-a găsit mama!!!


Mai bine de 18 ani au trecut până când Geta Lingurar – fetiţa abandonată de mama sa într-un spital din Oradea – a reuşit să afle cine este cea care i-a dat naştere. Cu ajutorul colegilor de la Ştiri din Sălaj, adolescenta crescută la Centrul Social Multifuncţional din orașul Cehu Silvaniei şi-a găsit mama, tata, dar şi fratele


Moment plin de emoţie în viaţa tinerei Geta Lingurar. Cu ajutorul redactorilor de la Sportul Sălăjean şi Ştiri din Sălaj, adolescenta a găsit-o pe cea care i-a dat naştere în această lume. Mai mult, “Getuka” – după cum este alinată de prieteni, şi-a găsit tatăl, fratele, dar şi alte rude…

Acum mai bine de 18 ani, după ce ieşise din spitalul din Oradea, bebeluşul Geta Lingurar a devenit un copil instituţionalizat.

Copilăria fetei s-a consumat prin mai multe plasamente prin asistenţă maternală la diferite familii din judeţul Sălaj.

Spune că membrii familiile care au crescut-o de-a lungul anilor au fost buni cu ea şi că la familiile din Mirşid, Bănişor şi Zalău nu i-a lipsit nimnic. Aproape nimic, deoarece dragostea de mamă nu putea fi suplinită de nicio altă persoană dragă.

După ce a terminat clasa a VIII-a, Geta a ajuns la Centrul Social Multifuncţional din Cehu Silvaniei, iar în paralel a absolvit Liceul Tehnologic ”Voievodul Gelu” din Zalău.

Ieşită de pe uşa Centrului de la Cehu, fetiţa devenită majoră a dorit nespus de mult să îşi cunoască mama biologică. După mai multe articole de presă a colegilor de la Ştiri din Sălaj, tânăra îşi poate acum vedea visul îndeplinit!

“Vreau să vă mulţumesc din suflet că m-aţi ajutat şi mi-am găsit familia mai repede de cât credeam, sunteţi minunaţi. Mulţumesc!!! Încă nu ne-am întâlnit, dar am vorbit pe cameră cu mama! Mi-am găsit unchii, mătuşi, verişori, bunici, părinţii şi fratele! Mi-au explicat de ce m-au lăsat în spital şi am încercat să îi înţeleg. M-au chemat la ei şi mă simt foarte bine, simt atracţia faţă de ei. Încă o dată, vă mulţumesc din suflet”, ne-a mărturisit Getuka plină de entuziasm!

Geta Lingurar eeste în al noulea cer!

Totodată, tânăra a precizat că părinţii s-au despărţit după naşterea ei, iar mama locuieşte în Cluj împreună cu fratele ei.

“Pe tata în cheamă Gheorghe, iar pe mama Angela. Am aflat că, la naştere, eu am fost bolnavă şi mama a luat decizia de a mă lăsa în spital, cu atât mai mult cu cât neînţelegerile şi tensiunile cu tata erau din ce în ce mai multe şi mai delicate. La un moment dat, chiar am fost mutată la alt spital. Acum, mama a spus să merg la ea, iar rudele au spus că pot merge şi la tata. Urmează şi momentul zero!”, a concluzionat tânăra.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fără categorie