Connect with us

Feminin

Sălăjeanca Anamaria Sălăgean, convocată la Naţionala României U15!


Fotbalista originară din comuna Gârbou se află pe cai mari. După ce s-a transferat la Olimpia Cluj și a câștigat acolo titlul național, fosta jucătoare de la Rapid Jibou a fost convocată în premieră la loturile naționale, pentru o acțiune ce a avut loc la Costinești


An de vis pentru sălăjeanca Anamaria Sălăgean, cea care a ajuns în curtea campioanei “U” Olimpia Cluj, iar în urmă cu două săptămâni a devenit campioană naţională cu echipa clujeană la categoria Under 15.

Prin calităţile sale, fotbalista originară din comuna Gârbou a intrat şi în vederea loturilor naţionale de juniori, astfel că recent ea a fost convocată la Naţionala U 15 pentru un stagiu de pregătire ce a avut loc la Costineşti, în cadrul proiectului de dezvoltare ”Fotbal și Feminitate”.

Astfel, în perioada 3 – 10 iulie, 31 de practicante ale “sportului rege” născute în anii 2004 şi 2005 şi care au fost selectate din toată țara s-au antrenat sub comanda Irinei Giurgiu – selecționerul loturilor U15 și U16.

La finalul stagiunii au fost alese cele mai bune 18 jucătoare, care ar putea reprezenta o soluție pentru viitoarea reprezentativă U15.

“Este o mare onoare pentru mine să ajung la loturile naţionale. Încă nu realizez unde am ajuns şi sunt foarte fericită. Acum un an de zile m-am apucat de fotbal, dar nu credeam că într-un timp atât de scurt voi ajunge la acest nivel”, a spus Anamaria Sălăgean pentru Sportul Sălăjean.

Să precizăm că tânăra din mediul rural a început activitatea acum un an, devenind prima reprezentantă a sexului frumos în competițiile fotbalistice oficiale organizate de AJF Sălaj!

Mai multe, în ziarul Sportul Sălăjean.

 


Lista jucătoarelor convocate pentru această acțiune:

Cristina Botojel (Timișoara), Aranka Orban (Odorheiu Secuiesc), Gyorgyi Toth (Odorheiu Secuiesc), Miruna Nicolae (ACS Dream Team), Ioana Grigoraș (Pașcani), Nicoleta Lupu (Navobi Iași), Georgiana Tudor (Real Craiova), Ramona Uliu (Craiova), Otilia Mateescu (Timișoara), Anda Jivan (Timișoara), Angelica Rizea (Alexandria), Ioana Arvat (Alexandria), Diana Rădoi (Târgoviște), Florentina Istrate (Târgoviște), Luciana Mocanu (Roman), Teodora Pînzariu (Școala Gimnazială ”Leon Dănilă” Dărăbani), Clara Roșu (București), Adina Borodi, Florentina Iancu, Diandra Jean, Simona Sigheartau, Sonia Bumbar, Maria Baciu, Ana Sălăgean, Daria Muntean, Renata Papuc, Patricia Trifa (toate din Cluj), Daniela Preda (București), Daiana Onet (Baia Mare), Izabela Vintilă (Constanța) și Maria Sandu (Constanța). Selecționer: Irina Giurgiu


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin