Connect with us

FOTBAL

Fotbalist zalauan sub “tricolor”!

Au trecut aproximativ 18 ani de cand un fotbalist zalauan nu a mai fost selectionat la loturile nationale. Dupa Paul Barna, care facea furori in tricoul reprezentativelor de juniori, un fotbalist de la CS Viitorul Zalau a fost convocat la lotul national de juniori Under 16!

Paul Domocos si Ionut Terec au participat anul trecut la doua trialuri ale lotului national, desfasurate la Targu Neamt si Jimbolia. Se pare ca Domocos l-a impresionat pe selectionerul Adrian Vasai, iar recompensa a venit zilele trecute, cand fundasul Viitorului a primit convocarea pentru echipa nationala Under 16! El a fost selectionat intre cei 18 jucatori, care vor alcatui lotul national pentru partida amicala cu reprezentativa Israelului, programata la finele acestei luni! Reunirea lotului va avea loc pe data de 22 februarie, la Centrul National de la Mogosoaia. Dupa o saptamana de pregatiri,  “tricolorii” mici vor pleca spre Tara Sfanta.

Calitatile elevului lui Daniel Sabau au atras atentia mai multor cluburi, astfel ca fotbalistul in varsta de 16 ani se afla deja in vederile unor echipe din Italia. “Sunt foarte bucuros. Este primul meu elev care imbraca tricoul echipei nationale si pentru care va canta imnul. Eu cred in calitatile sale si va spun ca va ajunge departe. Sper ca prezenta lui Domocos la echipa nationala sa fie un imbold si pentru ceilalti baieti”, ne-a declarat managerul de la Viitorul.      Calin ONICAS

 

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL